Moderátor: peta.smolik
idefix píše:Spíše bych viděl ,že Ti netěsní ta guma co je v plastu přes žárovky. Podle toho co jsi psal to ,už je třetí světlo v řadě to je divné.Sklo snad sedí.Ještě mě napadlo co máš za žárovky nehřejou moc? Kolega narval do rendla žárovky (větší svítivost) a zežloutli mu světla ,podle technika byli bez Uv filtru měnil obě světla.
idefix píše:Co rovnou dát http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=22288" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak teda,že by čína už i v origo italech? Nebo neskutečná smůla ,pak již doporučuji příspěvěk od MARTY-MA hlavně ten plánek na tom obrázku a Tvůj problém bude vyřešen viz. odkaz
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... 9E%E1rovky" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak a je to, volali mi z FIATU, že mají reklamaci uzavřenou. Uznali světlo vadným a chtějí mi vrátit peníze............. no a to je ten problém, já peníze nechci, chci vyměnit zboží, protože jsem světlo kupoval v té akci, kdy jsem na něj dostal 50%slevu, tak jako na další 4 díly, které jsem musel koupit. Nutí mě ke vrácení světla a převzetí peněz a nebo mi dají nové světlo, ale musím doplatit to co mi zlevnili. Takže další 2100Kč. Vím, že mám dle obč.zákoníku nárok na výměnu zboží bez ohledu na to, jestli bylo zboží zakoupeno v akci, nebo za plnou cenu, ale oni to nechtějí akceptovat, prostě chceš v rámci reklamace jiné nové? doplať slevu............ Oslovil jsem právníka firmy, kde pracuji, hodně ho to pobaviloidefix píše:Doufám,že reklamace klapne,pak písni jak jsi dopadl.
kubik1 píše:celkem slušný čtení už čekam na další díl,co bude daljak to dopadlo nenapínej nás
![]()
já měl podobný laborovaní s neorigo světly na bravě po dvou přešlapech sem stejne koupil origo a vyšly mě jak ty dvoje no name
Poslal jsem to na FIAT.CZ do Prahy, dle mého jsou ostatní jen dealeři.... si myslim, tak či tak se mi ozvali.kubik1 píše:to je hrůza co se děje!to si psal do fiat dojáček nebo je tu ještě nad nim nějaký hlavní zastoupení fiatu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |