klepanie pri sliapnuti na plyn
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
klepanie pri sliapnuti na plyn
ahojte mam taky problem ze ked natocim a pridam jemne plyn nieco klepe,ale pri drzani otaciek nic neklepe,robi to aj ked tocim volantom ide o motor 1.9jtd punto 2 r.v 2000 vdaka za rady
- Reklama
Re: klepanie pri sliapnuti na plyn
nikdo nic?
akoze ked sa napriklad rozbiehas a mas vytoceny volant ? a odkial sa ozivat to klepanie ?
Punto 60 mk1 44kW
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
moze to byt aj homokineticky klb
Punto 60 mk1 44kW
robi to aj na volnobehu akonahle pridam plyn prestane to,pri vysich otackach to nerobi...iba pri neutrali to znamena ze ked tocim na mieste volantom to klepe a aj na mieste to klepe...ako pisem pri vysich to prestane....a ked sa zohreje auto na normal teplotu tak obcas prestane aj na tom neutrali
zeby napinak rozvodoveho remena?
-
- Začátečník
řekl bych nějakej silenblok vyklepanej na uchytech motoru
no tak dneska som isla do servisu a auto mi v polovicke cesty klaklo...neslo to uz ani nastartovat tak ma museli tahat do toho servisu na lane,poobede budem mudrejsia
roztrhnuty rozvodovy remen,predchadzajuci majitel vravel ze je vymeneny,neviete aky dovod to mohlo sposobit ze sa roztrhol?
klasika, podvodnici dneska proto radeji pri koupi auta delam hned rozvody, praskl jedine starim
a mohlo sa nieco stat? alebo to bude v poraidku? myslim ze mi niekdo vravel ze ci nahodou sa nestretli ventily
Ventily s pístama se potkaly určitě.A řekl bych,že oprava nebude zrovna levná záležitost...
Punto 94' 6speed :-)
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
tak tie ventily z pistami sa stretli otazkou je kolko to bude stat,inak uz zhanam iny motor ked to bude ciastka vyssia ako 300e