Spätné zrkadlá
Moderátor: peta.smolik
Spätné zrkadlá
Ahojte....chcel by som sa spýtať, či je možné nejak nastaviť, alebo naprogramovať sťahovanie spätných zrkadiel aj pri zamykaní auta...dakujem
- Reklama
Re: Spätné zrkadlá
Nazdárek kolego,pokud máš na dveříc řidiče tlačítko se symbolem zrdcátka tak to musí fungovat s dálkou,pokud to není ve výbavě tak programovat nelze. Ja je nemám a na jednu stranu jsem rád,kamarád je má a třepou se jak rosol-každý luxus něco stojí
tlačídlo na dverách mám...ale na dialku to nefunguje
tak je možno nastavovat v počítači ,kde je nastavování čidel světel ,stěrače a upozornění na rychlost. Je možné že budeš muset na PC,mě blbnul Blue-me tak jsem musel zajet na pc. Nechtělo se zpárovat a zadat pin pro přístup. Zkus to tam,pásy jsem musel nechat vypnout v servise -nejde jinak-už mě bolela hlava z toho pípáááánííííí
v tej mojej Crome mám ten jednoduchší PC, tamtaká možnosť nieje...nemám automatické svetlá ani stierače...tak možno jedine cez autorizovaný servis možno
U cromy před fl. (05-08) sklopit zpětny zecátka přes dálku nejde, pouze ručně přes tlačítko na dveřích. Naprogramovat to přes pc to zatím taky nejde.
Fiat Croma 2,4 jtdm emotion