MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Ahojte klubaci
Vacsina z Vas ma asi este nepozna. Je to preto, ze doteraz som ziadny fiat nevlastnil...
Vynimkou su asi iba ti, co boli na Punto zraze (17-18.9. 2011) pri Oravskej priehrade. Tam som bol s kamosom pepaxx na jeho tmavomodrom cabriu. (dufam ze si nas nebudete mylit:D)
Ale teraz k veci
Uz dlhsi cas pokukujem po bazaroch nejake tie puntasi cabria. Cabria preto, lebo odkedy som sa prvy krat odviezol bez strechy, tak som proste namotany
No a predvcerom (streda 2.11.11) to prislo :]
Na stranke mobile.de pozeram inzeraty a zrazu mi udrel do oci jeden pekny obrazok cabrioletu za rozumnu cenu. Ked som inzerat otvoril a lepsie ho nastudoval hovorim si, ze toto by pre mna mozno vobec nemusela byt zla ponuka Inzerat som preposlal cez FB pepaxx-ovi ci mi ho schvali - on ma predsa viacej skusenosti s tymito autakmi Ten samozrejme hned odpisal kedy ideme pren ??? No a bolo rozhodnute ! Na dalsi den sme kontaktovali majitelov, noa v piatok sme uz sedeli v pepaxx-ovom cabriu a frcali 680km pre jeho noveho kluboveho partaka
Pridavam aj nejake foto z vyletu
Kontrola kvapalin pred jazdou po kupe (DE)
Este jedno foto na pamiatku, a mozeme vyrazit - na foto pepaxx:)
Obednajsia prestavka
Tu sme zistili, ze ten kozenny kryt na kapote sluzi aj ako vyborny stojan na bagety a salamu
Vacsina z Vas ma asi este nepozna. Je to preto, ze doteraz som ziadny fiat nevlastnil...
Vynimkou su asi iba ti, co boli na Punto zraze (17-18.9. 2011) pri Oravskej priehrade. Tam som bol s kamosom pepaxx na jeho tmavomodrom cabriu. (dufam ze si nas nebudete mylit:D)
Ale teraz k veci
Uz dlhsi cas pokukujem po bazaroch nejake tie puntasi cabria. Cabria preto, lebo odkedy som sa prvy krat odviezol bez strechy, tak som proste namotany
No a predvcerom (streda 2.11.11) to prislo :]
Na stranke mobile.de pozeram inzeraty a zrazu mi udrel do oci jeden pekny obrazok cabrioletu za rozumnu cenu. Ked som inzerat otvoril a lepsie ho nastudoval hovorim si, ze toto by pre mna mozno vobec nemusela byt zla ponuka Inzerat som preposlal cez FB pepaxx-ovi ci mi ho schvali - on ma predsa viacej skusenosti s tymito autakmi Ten samozrejme hned odpisal kedy ideme pren ??? No a bolo rozhodnute ! Na dalsi den sme kontaktovali majitelov, noa v piatok sme uz sedeli v pepaxx-ovom cabriu a frcali 680km pre jeho noveho kluboveho partaka
Pridavam aj nejake foto z vyletu
Kontrola kvapalin pred jazdou po kupe (DE)
Este jedno foto na pamiatku, a mozeme vyrazit - na foto pepaxx:)
Obednajsia prestavka
Tu sme zistili, ze ten kozenny kryt na kapote sluzi aj ako vyborny stojan na bagety a salamu
Punto Cabrio
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO C - Ukažte ta svoje - pepoxx :]
Manici cabrioletov ! ,ale tesi ma ze akurat cabriolet a mame aj takych chlapikov medzi sebou,nech sluzi,som rád ze dalsi majitel a dufam ze hlavne dlho trvajuci ,..potom pridavaj info co a ako,co ta vyslo ak mozem vediet?nabehane a motor?
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Heh diky ... je to 1.2 16V a podla vsetkeho by malo mat 158tis km jasne info budem pridavat, tesim sa na zajtra lebo dnes som taky unaveny z cesty, ze som ho nevladal ani poriadne pokukat
Naposledy upravil(a) Pepoxx dne 14 úno 2012, 00:21, celkem upraveno 1 x.
Punto Cabrio
Vitaj medzi nami Fiaťák
Auto musím poznamenať je super
sice sa počas jazdy prejavila jedna chybička ktorá sa dala predpokladať je spojená s km ktoré auto má
158 tis nie je na motore ani poznať motor je krásne ostrý ťahá super...akurát tá spojka ...ale viac nechám na pepoxx
Auto musím poznamenať je super
sice sa počas jazdy prejavila jedna chybička ktorá sa dala predpokladať je spojená s km ktoré auto má
158 tis nie je na motore ani poznať motor je krásne ostrý ťahá super...akurát tá spojka ...ale viac nechám na pepoxx
- Přílohy
-
- 041120111698.jpg (27.82 KiB) Zobrazeno 19896 x
-
- 041120111697.jpg (19.6 KiB) Zobrazeno 19896 x
-
- 041120111695.jpg (14.78 KiB) Zobrazeno 19896 x
part 2
- Přílohy
-
- 041120111700.jpg (24.95 KiB) Zobrazeno 19895 x
-
- 041120111699.jpg (18.01 KiB) Zobrazeno 19895 x
Pekne, pekne...a kto bude teraz chodit na tmavomodrom pepaxxovom kabraci na zrazi?:))hehe
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
vies ze aj nas to vcera napadlo Peto ?? uvidime, najdeme si frajerky, alebo co
Jo a diky za privitanie pepaxx dneska to oslavime a mozno skusime poriesit tu rosypanu sojku
Jo a diky za privitanie pepaxx dneska to oslavime a mozno skusime poriesit tu rosypanu sojku
Punto Cabrio
vyzera dobre auticko...inak pozeram,ze ste mali dobry obed,alebo ranajky...stara dobra klasika..bageta,salama a este k tomu jedno bambino a mas vystarane
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no jasneeee chapes v nemecku maju drahy benzin, tak sme nemali na obed
Punto Cabrio
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
len co povedat pekne...ahoj pepoxx....vyzera to super ale ako je to mozne ze tie bagety nemate z LIDLU
otazka kolko ta este bude stat to vsetko na polatkoch doma u nas proste prihlasenie ?
otazka kolko ta este bude stat to vsetko na polatkoch doma u nas proste prihlasenie ?
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahoj intel
niesu z lidlu lebo startovali sme okolo polnoci a lidl bol uz zatvoreny museli sme navstivit nonstom tesco
poplatky za prihlasenie, poistku, KO, a este neviem co vsetko by mali byt okolo 300 mozno o cosi viac... uvidime neviem ti povedat presne
niesu z lidlu lebo startovali sme okolo polnoci a lidl bol uz zatvoreny museli sme navstivit nonstom tesco
poplatky za prihlasenie, poistku, KO, a este neviem co vsetko by mali byt okolo 300 mozno o cosi viac... uvidime neviem ti povedat presne
Punto Cabrio
super peťo, dalšie Cabrio v Súči veľa km bez nehody a hlavne poruchy prajem, aké máš plány s ním?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
diiiiiky maťooo suca je asi dedina kde je najviac punt cabriov na slovensku
no planov je samozrejme vela v prvom rade chcem spravit spojku cabrio mala baba, tak asi dostavala zabrat chuda :D:D potom prihlasenie, dneska ho skusim poriadne vypucovat noa potom samozrejme ALU, ale to az na jar...upravy interieru a exterieru, co presne este uvidim, lebo este som ho poriadne ani nevidel .
no planov je samozrejme vela v prvom rade chcem spravit spojku cabrio mala baba, tak asi dostavala zabrat chuda :D:D potom prihlasenie, dneska ho skusim poriadne vypucovat noa potom samozrejme ALU, ale to az na jar...upravy interieru a exterieru, co presne este uvidim, lebo este som ho poriadne ani nevidel .
Punto Cabrio
-
- Všeználek
vitam ta, cabrio super volba, a ten 16V este lepsia:)..vela stastnych km bez nehody:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Vypada dobre a hlavne je bile! Podle me nejhezci barva pro Punto cabrio (a pro Punto vubec ). Tak at slouzi. A jake litaky planujes? Doufam ze nejake cerne.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW