ved to že študenti, no.pepaxx píše:ja by som chcel tiež pochváliť autíčko
zahladenie líšt v nárazníkoch a žiadne lišty na dverách to má jednoducho vždy fascinovalo
možno ma troška štve ten predný nárazník ale ja už teraz viem že ti s ním niečo spravíš (lizatko zostane, lišti zahladíš,a zvačšíš ten sací otvor)
kolesa s tými sa netráp tie lešťené tam sedeli ako riť na šerbel...ale aj tie ružové neboli na zahodenie s podložkami a vo večšom rozmere(16 ružové plecháče s nízkym profilom láka aj mna na zymu )
interier...ten je bohovský tá látka to si kde zohnal ....ja normalne zavidim.. ako vidim ked budem nejaku latku zohanať tak viem na koho sa obrátiť
jednoducho originalne autičko....tiež bez úprav karosérie...jednoducho sa mi páči a tá koža na taj kapote bez tej si ho neviem ani predstaviť
neviem čo ešťe dodať...
vieš čo ma štve tak dúfam že na dalšej fotke to bude odstránené ..srandujem dobre viem ako je to s nami študentami a s peniazmi
Čo sa týka tých plechov, tiež ma to už dlhšie hryzie mal som tu v topicu aj VT-čko zo žltým plechom a myslím, že to bolo fajn. Takže ak máš možnosť takých plechov nebál by som sa toho. Musím ale priznať, že ma ešte stále láka streknúť lízatko, strechu a prahy na matnú čiernu, a speťáky farebne zladiť s kolesami. Len aby to potom nevyzeralo ako golf GTI.