nie ty stale nechapes ze pokial si KUPIS HMLOVKY tak su homologizovane a ked su homologizovane tak tam mozes dat ziarovku aku chces este som sa nestretol s policajtami ktory by kontrolovali ziarovku v hmlovkach proste cele denne svietenie je hovadina neni nad to ked mas zapate svetla jedine denne svietenie co je vidno je angeleyes na BMW ale to musia byt led alebo na audi tie nove svetla ine su na hovno kedze som sa stretaval s vela autami co maju denne svietenie a je ich o 50 percent slabsie vidnoPuntoX píše:no pozri,pokud budeš používat mlhovky jako SPDS( i když bude vevnitř několik LED diod) tak policajt nenajde na skle RL a dopustíš se přestupku. Budeš svítit mlhovkami ve dne,a ještě budou blbě zapojené. Já bych nic nebastlil
Hmlovky+denne svietenie
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: Hmlovky+denne svietenie
one world, one dream, one car
- Reklama
Moje LED SPDS vidět jsou. A to velmi vidět. Takže kde je problém? Chceš tedy dát led do běžných mlhovek? A já se ptám proč? Budeš tím svítit v mlze??
Je mozne legalne namontovat denne svetla na miesto ulozenia hmloviek? Pre mna su hmlovky uplne zbytocne a tak by bolo skoda nevyuzit miesto ulozenia.
ked ich mas homologizovane tak ano a este ich pravdaze musis mat ulozene na vozidle podla platnych predpisov teda musia byt ulozene v spravnej vyske na vozidle a musia byt funkcnefilko píše:Je mozne legalne namontovat denne svetla na miesto ulozenia hmloviek? Pre mna su hmlovky uplne zbytocne a tak by bolo skoda nevyuzit miesto ulozenia.
H7 led
len pre zaujimavost davam sem stranku mozno ju poznate na ktorej som nasiel dosti zuajimave ziarovky iMax COB LED Leuchtmittel für H7
pridavam link http://www.benzinfabrik.de/de/led-nebel ... chtmittel/" onclick="window.open(this.href);return false;
co som si dokazal vygooglit tak tam pisu ze je to do hmlovych svetiel ale potom som tam nasiel aj ine ziarovky ale nikde nepisu svietivost no ale ked sa tak divam na tie diody co su tam namontovane mohlo by to dosti svietit ale ta cena je vysoka no ale nato postovne na slovensko za 7 euro je neskutocne
pridavam link http://www.benzinfabrik.de/de/led-nebel ... chtmittel/" onclick="window.open(this.href);return false;
co som si dokazal vygooglit tak tam pisu ze je to do hmlovych svetiel ale potom som tam nasiel aj ine ziarovky ale nikde nepisu svietivost no ale ked sa tak divam na tie diody co su tam namontovane mohlo by to dosti svietit ale ta cena je vysoka no ale nato postovne na slovensko za 7 euro je neskutocne
vy tady furt řešíte denní svícení místo mlhovek, ale mlhovkama můžete svítit jen za mlhy . a u mk2 stejně musíte mít zaplé světla aby mlhovky svítily
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
puntoX tu riesi to ze on ma denne svietenie osadene namiesto hmloviek ale je blbost prerabat hmlovky za denne svietenie kedze origos hmlovky na fiat punko mk2 su drahe ako svina ako aj kazde ine preto som radi vymenit radsej svetla mas tam denne svietenie a hmlovky ti ostatnu no ale vsetko je o peniazochmad mike píše:vy tady furt řešíte denní svícení místo mlhovek, ale mlhovkama můžete svítit jen za mlhy . a u mk2 stejně musíte mít zaplé světla aby mlhovky svítily
Pokud už mlhovky na autě jsou tak je tam nechat. Hlavně u MK2b .Jenže potom je problém někam jinam ty SPDS dát. Jedině řezat do nárazníku.
Naposledy upravil(a) Smrťák dne 17 čer 2011, 22:59, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. :-)
Ano taky jsem uvažoval o mlhovkách. Ale pak jsem koupil denní svícení a jsem spokojen.
Mám to zamontované na úkor mlhovek už 3 roky a stále funguje.
Mohu jen doporučit.
Mám to zamontované na úkor mlhovek už 3 roky a stále funguje.
Mohu jen doporučit.
- Přílohy
-
- 06032011323.jpg (229.38 KiB) Zobrazeno 4877 x
- Maťo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi to čo tu teraz napíšem je síce trochu mimo vašej témy ale fakt si neviem rady. Kúpil som si denné svetlá s DRL a namontoval som ich do predného nárazníku pre Punto II pre 3 dverové do tej šikminy kade sa privádza vzduch pre chladič.Dodržané mám všetky rozmery ale jeden mi vravel že svetlá musia biť namontované vodorovne a ja ich mám šikmo.Nikde v zákone som nenašiel takéto obmedzenie okrem dodržania rozmerov a zapojenia.Prosím vás kto sa v tom vyznáte alebo máte skúsenosti tak mi poradte či ich môžem mať šikmo. Toto je ten nárazník a sú v tej najväčšej diere na prívod vzduchu ku chladiču v tej bočnej šikmine.
- Přílohy
-
- Nárazník.JPG (8 KiB) Zobrazeno 4770 x
Fiat Punto 1,2 8V 5dv. r.2002
Fiat Multipla 1,6 16V r.2001
Fiat Multipla 1,6 16V r.2001
A k čemu ty světla pro denní svícení jsou dobré? Dá se na tom ušetřit razantně benzín nebo baterka že to už to mají skoro všichni? jezdím do práce denně 50km,vyplatí se mi to? Co tak vídávám tak většinou je to asi jen machrovina,umístění jak se jim zachce..a někteří s tím jezdí i když už je skoro tma a nejsou ze zadu vůbec vidět.A ti kteří jezdí na mlhovkách s parkovačkama ty nemá cenu komentovat (asi nedělali autoškolu a neví k čemu služí mlhovky),na ty by se měli zaměřit policajti.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
ja som to videl namontovane asi uz vsade a vseliako ako sa len dalo takze neviem teraz je tolko toho ze zato policajty asi ani nebuzerujuMaťo píše:Chlapi to čo tu teraz napíšem je síce trochu mimo vašej témy ale fakt si neviem rady. Kúpil som si denné svetlá s DRL a namontoval som ich do predného nárazníku pre Punto II pre 3 dverové do tej šikminy kade sa privádza vzduch pre chladič.Dodržané mám všetky rozmery ale jeden mi vravel že svetlá musia biť namontované vodorovne a ja ich mám šikmo.Nikde v zákone som nenašiel takéto obmedzenie okrem dodržania rozmerov a zapojenia.Prosím vás kto sa v tom vyznáte alebo máte skúsenosti tak mi poradte či ich môžem mať šikmo. Toto je ten nárazník a sú v tej najväčšej diere na prívod vzduchu ku chladiču v tej bočnej šikmine.
Benzín to reálně neušetří. Význam to má u aut ,kde se kurví žárovky a kde je blbý přístup.
Punto 1,2 8V 44kw MK2b