LED blinkry na zrcátkách
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
LED blinkry na zrcátkách
Zdravím, montoval jste někdo samolepící blinkry(pásek s oranžovými LEDkami) na zrcátka?Myslím, že je to poměrně účelný, vkusný a levný doplněk, navíc se tím může zamaskovat odřený bok zrcátka .Pokud máte někdo zkušenost s montáží, uvítám každou dobrou radu.Díky
- Reklama
Re: LED blinkry na zrcátkách
...jak se vlastně ze Začátečníka stane Zkušenej Fiaťák Já jsem během posledních dvaceti let měl jen 2 Regaty,Punto, Cromu a teď Multiplán, ale tak fundovaný odpovědi na příspěvky jako přibližně ve stejný době zaregistrovaný Smrťák teda nemám Nic ve zlým...(nic v dobrým)
Mluv k tématu. Tedy k nalepovacím LED na blinkrech. A nalep si je i na podvozek. Když třeba ztratíš korunu v noci,bude se to hodit. PS. Můj názor je,že je to tuzing. Osobní hodnocení jiných osob si strč do p****
Sbohem. :-)
oberwinkl, zkušenej fiaťák z tebe bude až budeš mít o trochu víc reakcí tady na foru.
smrťáku, hoď se do klidu, nebo ti vystavím osobní ohodnocení já.
smrťáku, hoď se do klidu, nebo ti vystavím osobní ohodnocení já.
www.minimaxa.cz
oberwinkl píše:Zdravím, montoval jste někdo samolepící blinkry(pásek s oranžovými LEDkami) na zrcátka?
Jestli jsi myslel něco takového, už jsem nad něčím podobným taky uvažoval. Ta svislá linie vnejší strany multipláckého zrcátka k tomu docela vybízí, jen to chce opravdu kvalitně udělat, aby to nevypadalo, jako už ten výše zmiňovaný tuzzing.
www.minimaxa.cz
Pochybuju, že by se dal sehnat homologovaný LED pásek a jakékoliv vnější nehomologované osvětlení je mimo zákon...
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Homologaci nemají žádné takové pásky.I když Číňané tam klidně nějaké to E vyrazí
Punto 1,2 8V 44kw MK2b