Fiat Croma 4-místná??
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
Fiat Croma 4-místná??
Ahojte, v mám hledáčku na koupi jednu Cromu 1,9 JTD 110kW 2006, a už jsem se na ni byl podívat, projet se, vše ok, ale co mě zarazilo, že má vzadu jen 2 opěrky hlavy, prostřední není, a prostřední pás jsem také nikde nenašel. Velký techničák je zatím an cestě, takže není možnost se podívat co se tam píše. Je možné že by šlo o 4-místnou verzi? Hádám že pokud tomu tak je a i vtechničáku to bude takto uvedeno, udělat z toho 5- místnou verzi asi nepůjde...chjo...díky za rady či postřehy..Vojta
- Reklama
-
- Začátečník
Re: Fiat Croma 4-místná??
právě že to nemá vzadu mříž,ale co sem všude pročetl, mříž už být nemusí, a tak mám tušení že to bude opravdu předělané osobní auto na N1,ale to vše se dozvím až dojde origo techničák.. jen mě mrzí to chybějící jedno místo, to že to je N1 mě tak nějak nevadí..na kráse to neubírá
Zdravím pánové,to auto je odepsané z daní tím pádem je sít a 4 místa. Sít někdo vyndal a teď to bude prodávat za normál. Počkej na Tp a pak vem nohy na ramena nebo doplať DPH a pak by 5míst možná prošlo.
-
- Začátečník
takže bylo opravdu původně kupováno bez daně, což u takto drahých aut je běžné- viz BMW, Mercedes atd.. český velký techničák-čistopis už vyřídil bazar, kde je naštěstí uvedeno 5 míst a skupina M1, tudiž mě osobně zbývá jen sehnat prostřední pás,oka to tam má naštěstí ponechány, originál pásy asi neseženu- moc Crom se na vrakáči asi neválí,takže to pořeším to klasickým pásem jen přes břicho. Známý na STK mi říkal že v tomto nevidí problém, že nikdo nebude zkoumat jaké by mělo být origo uchycení, pokud tam není nic svařované atd..v 5-ti lidech stejně jezdím 2x do roka tak to opravdu neřeším a hlavně to je na čeké bazary opravdu krásnej kousek, a taková kombinace,která byla pro mě TOP- tmavě hnědá metla, světlá kůže, 1,9 JTD M- Jet 16V, a automat..nikde sme jinak nic neshledali co by bylo špatně, je čerstvě dotažená z itálie, se serviskou stav km sedí, poslední zápis před půl rokem, a i kdyby to mělo o 100tis km navíc, nikde nic nemlátí,neteče, interiér je nádherně zachovalej,čistej a nezničenej, po dálnici se Cromička rozparádila na necelých 200km/h a to ticho a ta ladnost pánové je opravdu boží...takže už ji mám doma, teď jí dopřeju kompletní péči- olej Selenia, nové rozvody, všechny filtry, kontrolu všech kapalin a všeho co půjde zkontrolovat, a doufám že spokojenost bude na všech stranách ...tak vítejte kolegové,jsem tu mezi Vámi