MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Ten volant je super:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- Reklama
dakujem...aj ty máš pekné autíčko tú farbu žeriem...akurát som pozeral v takej farbe jedno gt...a normalne som mal pohnútku že ho kúpim
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
volant vypadá vážně neskutečně dobře
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
diki za pochvalu..ale slubil som že napišem aj ako sa s nim šoferuje...a je to fakt dobré ako s tým sériovím ktorý som mal tiež v koži teraz ho derie sestra ...
ps..a tá ručná to je celkom iné ked ju človek zaťahuje celkom sa niekedy cítim ako v ozajstnom aute
ps..a tá ručná to je celkom iné ked ju človek zaťahuje celkom sa niekedy cítim ako v ozajstnom aute
club "85"
- Přílohy
-
- DSC02448.JPG (77.56 KiB) Zobrazeno 2403 x
Par foto z objavovania nových Lesných cestičiek (alebo prechádzka lesom )
- Přílohy
-
- 2.JPG (61.53 KiB) Zobrazeno 2387 x
-
- 1.JPG (64.82 KiB) Zobrazeno 2387 x
nádhera aj tá farba je neskutočná veľmi sa mi páči.
FIAT PUNTO CABRIO
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
na pepaxove auto sa mimoriadne tesim ,co stoji nejaka predvadzacia jazda ? ,v kabriolete som nesedel,tieto cabricka hoci tiez maju svoje roky ako nase plechovky ale tak na leto si myslim ze suprove auto,netreba tomu vela pridavat na vzhlade a vyzera super
kua pepaxx, zožen si šoferov a dovez na zraz všetky svoje Puntá , k fotkám, su super, ako vždy, kde to je fotené?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Spravime kolonu fiatov z TN ?Matto píše:kua pepaxx, zožen si šoferov a dovez na zraz všetky svoje Puntá , k fotkám, su super, ako vždy, kde to je fotené?
Punto Cabrio
v prvom rade dakujem za chváli
Puntun....dakujem...aj ked auto má už svoje nedostatky..ale tak zatial sa dá naň pozerať
Hiiss....mal by som prisť 100 %...čo stoji predvadzacia jazda?....nad tým som neuvažoval ale pre členov klubu to bude za vatikánsku ak víde počasie ...a z klubáčkami sa nejako dohodnem
Matto ...no už som aj nad tým uvažoval ale další šofér zlyhal ževraj má iný plán že popoxx....fotené to je v HS...(krásny dub)
pepoxx....jako kolóna z trenčína kolóna už d dolnej
Puntun....dakujem...aj ked auto má už svoje nedostatky..ale tak zatial sa dá naň pozerať
Hiiss....mal by som prisť 100 %...čo stoji predvadzacia jazda?....nad tým som neuvažoval ale pre členov klubu to bude za vatikánsku ak víde počasie ...a z klubáčkami sa nejako dohodnem
Matto ...no už som aj nad tým uvažoval ale další šofér zlyhal ževraj má iný plán že popoxx....fotené to je v HS...(krásny dub)
pepoxx....jako kolóna z trenčína kolóna už d dolnej
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Inac chlapy berie samozrejme fotak,lebo chcem vela fotiek ,len sa chcem spytat ci nemate nekoho kto ma kvalitny taktiez fotak..a by mal zaujem fotit? respekt. vie pekne fotky urobit a bola by tym padom na zraze aj prenho tato uloha urcena,ci uz napr pocas nejakej tej nasej spolocnej spanilej jazdy a podob.
no s tym fotakom to ti neporadim...ale pun tun sa mi zda že ma čosi...on sa venuje foteniu ja mám obič digitál (nie je ani môj firemný), beriem ho ale chcelo by to nejakú zrkadlovku aspon na autá ktoré budú stáť
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
uz som pometeny z tych tem v ktorych som,malo to patrit vedla do topicu celos.zraz ne do tvojho ,tak to supnem aj tam,no ano ale Puntun nepride
ja mam zasa chaos že kto ide a kto nie .....inak pre mna zatial len to jedno miesto neviem mam pisať aj mattovi?...pojdem sam