mam otazku...chcel by som si zmenit podsvietenie ale ako vykalibrovat rucicky po ich demontazi ,tachometer by aj bol v pohode no ale ako je to s otackomerom ,palivomerom a chlad.kvap.???
cau 75,a ako si rozobral ten tachometer?ja som otackomer nastavil pri volnobeznych otackach motora,od oka,a to som mal vytiahnutu rucicku aj s celou tickou.myslim ze inac sa to ani neda.
No Venci mam otazku pisal si ze si budiky naskenoval a upravil ..no ja som to tiez urobil a upravil si ich len tak som skusil zalozit papier na origo http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=2 ... 189&ftid=1 no ale aky material mam pouzit??? origo je tam nepriehladny polep iba cisla su priehladne neviem skusal som podsvietit len papier ale vydno vsetko co je zanim...preto sa pytam ci sa nedaju kupit nejake folie alebo nieco podobne...dik
Já,jelikož mam osvícený budíky zezhora tak sem nescháněl žádnou fólii,ale vytisk sem to na foto lesklej papír,ale jde to i na obyč.papír(ale je to matný).Průsvitná fólie se dá koupit,koukal sem na ně někde na netu když sem scháněl barvy do tiskárny,ale už nevim kde.Musíš hledat
PS:Ten bílej podklad tomu sluší
Co se tak divíš vždyť sem ti psal jak se to dělá už před rokem(skoro)Inspiroval sem se bejvalim autem(UNO),to mělo origoš osvícený zezhora.Pokud vím tak to má nebo měl podle fotek i Kaufik,ale úplně jinej systém než my.
Ahoj,vim jak je tezke sehnat budiky,nasel jsem je na netu a jen zkusmo upravil,pokud by chtel nekdo bile neni problem,mam budiky s otackomerem i s hodinama S55.Staci mi jen odepsat tady na foru a poslu klidne na mail(GRATIS) Staci upravit ve photoshopu,vysekat na plotru dat folii dle libosti a je skoro hotovo Špuntum zdar