Motor ide zle, trha, sklbe, vyriesene, dakujem !!!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Motor ide zle, trha, sklbe, straca vykon, co to moze byt
Dá se to změřit pomocí ohmmetru/multimetru/ na vymontovaným pot. Odpor se musí plynule měnit při otáčení jezdce/hřídelky kam je nasazena škrt.klapka/. Nevím jak na Mk2 ale na Mk1 je cena do 1000-.
na to tvoje by mohl být tady tento:http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... T=0|LNG=0|
na to tvoje by mohl být tady tento:http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... T=0|LNG=0|
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
- Reklama
Sorry ze som otravny, ale tvoj odkaz mi nejde otvorit. Nevies mi povedat kde to v tom eshope autokelly najdem presne ? Lebo som to tam hladal, a ziadny potenciometer som nenasiel ..,
Když máš dost peněz tak si ten potenciometr kup,a budeš ho možná kupovat zbytečně,protože problem může být v čemkoliv,třeba jen v nějaké blbině,všechny čidla se dají proměřit ohmmetrem a tím vlastně zjistíš jak na tom jsou,stáhni si z internetu dílenskou příručku pro opravy na MKII. Já ji mám pro MKI v češtině a je tam rozepsáno úplně vše od A do Z,jakým způsobem proměřovat čidla a hlavně jejich hodnoty atd.protože diagnostika v servise ti nemusí chybu ukazovat vůbec a přesto může být nějaké čidlo špatné.Takže si zkontroluj ty svíčky a pokud umíš dělat s ohmmetrem tak se do toho pusť,protože takhle od oka můžeš vyměnit půl auta a problem bude furt stejný
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Multimeter doma mam, dakedy sem vystudoval stredni skolu elektrotechniku, tak jeste odmerat to zvladnem ...
Prirucku JAK NA TO mam, len som nevedel ze je tam sposob ako odmerat cidla ... Pozrem do toho ... Tuto konkretne neviete kam mam prilozit kable multimetru ? Thx
Prirucku JAK NA TO mam, len som nevedel ze je tam sposob ako odmerat cidla ... Pozrem do toho ... Tuto konkretne neviete kam mam prilozit kable multimetru ? Thx
v knize JAK NA TO to nenajdeš tady je například odkaz na MKI, MKII jse mnenašel http://www.uloz.to/9961372/fiat-punto-i ... irucka-pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Thx TO bude stacit ... V podstate len musim vediet jak sa cidla premeravaju, a ake maju hodoty. Thx, budem cez tyzden informovat o vysledku
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl že máš přicpanej a částečně neprůchodnej palivovej filtr... To jak se to chová sem zažil s Unem...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Sak ale logicky... Ja sa snazim na to ist len logicky.
V 2500 - 3000 otackach, prechadza cez palivovy filter menej paliva, ako ked idem neviem na trojke 6 tis. otacok nie ?
Tak ako je mozne, ze od 3 tisic to funguje ? A respektive od 0 do 2 tisic tiez ? Vtedy ten palivak nie je ucpany ? O toto mi ide, o nic ine ...
Robi to naozaj len v tych otackach
V nicom inom ...
Len pre info, kde je palivovy filter ? Vzadu pri nadrzi alebo vpredu pri motore ?
V 2500 - 3000 otackach, prechadza cez palivovy filter menej paliva, ako ked idem neviem na trojke 6 tis. otacok nie ?
Tak ako je mozne, ze od 3 tisic to funguje ? A respektive od 0 do 2 tisic tiez ? Vtedy ten palivak nie je ucpany ? O toto mi ide, o nic ine ...
Robi to naozaj len v tych otackach
V nicom inom ...
Len pre info, kde je palivovy filter ? Vzadu pri nadrzi alebo vpredu pri motore ?
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych logicky prvně vyloučil ty nejjednodušší možný důvody proč to dělá co to dělá a až potom se pouštěl do složitějších
Punťa fire, Rosso Tiziano
Palivovy filter som na toto auto v autokelly ani nenasiel, maju len vzduch, olej a kabinove ...
Myslím že Mk2 má pal. filtr přímo na čerpadle,jako součást čerpadla.
Rossi
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Přesně tak,MkII nemá filtr mimo nádrž.
Punto 94' 6speed :-)
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Matiz 99'
Fóbia HTP 04'
Takze je to menitelne len s celym cerpadlom ?
Takze hotovo ...
Dneska som vymontoval celu skrtiacu klapku a rozobral co najviac sa dalo. Cele som to dokladne precistil spravyom na cistenie karburatorov, kazdy kusok som vycistil stetcom, poriadne poutieral, vysusil, a dal naspäť ...
Auto ide za plynem ako nové, ziadne sekanie, ani nič
Dneska som vymontoval celu skrtiacu klapku a rozobral co najviac sa dalo. Cele som to dokladne precistil spravyom na cistenie karburatorov, kazdy kusok som vycistil stetcom, poriadne poutieral, vysusil, a dal naspäť ...
Auto ide za plynem ako nové, ziadne sekanie, ani nič
Myslím, že problém bude v tlaku paliva. Měl jsem podobné starosti, po výměně palivového čerpadla se vše srovnalo.
To staré patrně v určitých otáčkách drhlo.
To staré patrně v určitých otáčkách drhlo.