lze koupit nové uhlíky do motorku předních stěračů?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
lze koupit nové uhlíky do motorku předních stěračů?
Dobrý den, měl bych na vás prosbu, přestal mi fungovat motorek předního stěrače, tak jsem ho rozdělal, pročistil, dal zpátky a rozjel se, tak jsem ho rozdělal ještě jednou a když jsem zasazoval rotor, tak se mi rozdrtily 2 uhlíky, bohužel uhlíky měly předtím už jen snad 3mm. Lzde někde sehnat nové uhlíky do motorku? Nebo aspoň zaměnit z jinačím vozem + úpravy? Děkuji
Fiat Punto 1,9jtd, 59kw, r.v.99
- Reklama
Re: lze koupit nové uhlíky do motorku předních stěračů?
vem si ty uhlíky sebou do obchodu (třeba díly na škodovky) pokud nekoupíš stejné kup podobné a můžeš si je doma přibrousit na požadovanou velikost pokud budou větší,případně přecínovat kontakty,dělal jsem to tak na alternátorudrpepa píše:Dobrý den, měl bych na vás prosbu, přestal mi fungovat motorek předního stěrače, tak jsem ho rozdělal, pročistil, dal zpátky a rozjel se, tak jsem ho rozdělal ještě jednou a když jsem zasazoval rotor, tak se mi rozdrtily 2 uhlíky, bohužel uhlíky měly předtím už jen snad 3mm. Lzde někde sehnat nové uhlíky do motorku? Nebo aspoň zaměnit z jinačím vozem + úpravy? Děkuji
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Re: lze koupit nové uhlíky do motorku předních stěračů?
tak motorek už je zpravený, komplet jsem ho pročistil, vyměnil všechny 3 uhlíky za uhlíky z alternátoru (magnet pirelli) - zbrousit a vše funguje jak má. Vzniklé přenášené vibrace při spuštěném motorku jsem vyřešil přidáním tlumících gum pod úchyty mechanismů stěračů a je to ok, doufám že toto téma poslouží i dalším. Díky za rady
Fiat Punto 1,9jtd, 59kw, r.v.99