autorádio-prosím o pomoc
Moderátor: peta.smolik
autorádio-prosím o pomoc
Nazdar šichni, moc prosím o radu, jak vymontovat z Bravy originál autorádio, nějak na to nemůžu přijít.
- Reklama
vymomtovat originální radio je trochu pakárna.mě osobně to zabralo celej den.po stranach autorádia jsou pacičky.horní(asi 1cm.od vrchního rohu)je třeba tlačit směrem dolu,spodní pacičky(asi tak dva cm.od spodního rohu) je třeba tlačit nahoru.To znamená proti sobe a k tomu mezera mezi autorádiem a palubkou je docela malá. takzvaný VYMEZOVACI RAMECEK pro jiné rádio seženeš u každého FIAT prodejce stojí něco pár stokorun.není to žádná darda
na tomto linku to máš vyfotené. posledný príspevok na prvej strane... http://www.fiatmareaclub.com/modules.ph ... sc&start=0
sám som to robil už 2 krát. prvý krát mi to trvalo asi 3 minúty, druhý krát asi 10 sekúnd. opatrne rádio vyťahuj, aby si si nepoškodil káble, poprípade konektory...
sám som to robil už 2 krát. prvý krát mi to trvalo asi 3 minúty, druhý krát asi 10 sekúnd. opatrne rádio vyťahuj, aby si si nepoškodil káble, poprípade konektory...
Naposledy upravil(a) HKM ZV dne 26 pro 2006, 20:28, celkem upraveno 1 x.
Brava 1,4 12V, 1998
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No už jsem taky konečně na Netu vyhledal e-shop, kde se to dá kupit. Cena 355,-. To trvalo ... bože "VYMEZOVACI RAMECEK" do GOOGLE a je to na světě !! Díky Daavo !!remix píše:Ten rámeček mám taky, v dnešní době stojí něco kolem 400kč. Pokoukej na internetu, dá se to objednat i takhle
FIAT BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97
No prave myslel som na tu redukciu, ale vo fiate nemali o tom ani paru..
cvakat by som nerad aby som zase nemusel davat inu koncovku ked tam budem davat povodne radio pri predaji..
A ako ste tam uchytili to radio standardne tym ramcekom k radiu? TO sa da asi lahko vytrhnut?.. Uz mam skusenost s ukradnutym radiom..
cvakat by som nerad aby som zase nemusel davat inu koncovku ked tam budem davat povodne radio pri predaji..
A ako ste tam uchytili to radio standardne tym ramcekom k radiu? TO sa da asi lahko vytrhnut?.. Uz mam skusenost s ukradnutym radiom..
pravdu díš!muWme píše:neresil sem, mam to jen nasunute do ramecku a vic nic.. kdyz uz by me meli podruhe ukradnout radio at si ho vytahnou hladce nez aby poskodily celou palubky pri paceni radia ven
---------------------------------------------------------------------
Stránky fandů vozů Fiat Bravo/Brava/Marea
www.fiatbravoklub.com