Dnes kompletne rozobrana skrtiaca klapka.. ked som sa pozrel na vsetky 3 tesnenia, ktore sa v celom mechanizme nachadzaju, stali mi vlasy dupkom

.. totaaaaalne rozpadnute..
Siel som teda za svojim dodavatelom a kupil som pollitrovy sprej na skrtiace klapky a klingerit na vyrobu tesneni..
Sprej ma vysiel na rovnych 10 eur a platna klingeritu na 2 eura.. Tri hodiny najdokaldnejsieho cistenia, ake som kedy robil

, prinieslo svoje ovocie.. Volnobezne otacky neposkocia (zatial) ani o chlp a cely sytem skrtiacej klapky vyzera ako od vyroby..
Ale moje potesenie trvalo asi tak par dni.. Na chybu som prisiel az vylucovacou a testovacou metodou..
Snazil som sa jazdit co najjemnejsie, aby som len "hladkal" plynovy pedal.. otacky boli celkom v pohode bez naznaku miernejsieho zvysenia.. akonahle som potreboval na krizovatke "odpichnut", pri uvolneni pedalu mi na neutrale zase nebezpecne stupli otacky.. dosiel som domov a napadlo ma skontrolovat tiahlo plynoveho pedalu.. a mal som sakra pravdu..
Lanko bolo odtrhnute v tej pogumovanej casti, kam vchadza dovnutra k pedalu..
Vzdy ked som zasliapol pedal trosku viac, lanko sa zaseklo a otacky sli rapidne hore na volnobehu.. Reku volam svojmu predajcovi, a plynove lanko stoji 13,50 eur..
Takze moje stresy definitivne opadli..
A este jedna rada pre tych, ktorym dviha otacky.. ak to nieje klapka, ani lanko..
JE TO SNIMAC TEPLOTY CHLADIACEJ KVAPALINY.. kamos mal ten isty problem s otackami.. precistili sme klapku, takisto nove tesnenia na nej, nove lanko plynu, ale stale tie horibilne otacky.. vzdy, ked to zacalo robit, postupne sme odpajali cidla.. otacky sa vzdy ustalili pri odpojeni teplotneho snimaca vody.. pred tyzdnom sme to vymenili (+ reset riadiacej jednotky) a odvtedy sa nic zvlastne nedialo, pricom nabehal nejakych cca 900 km..
Senzor teploty si totiz myslel, ze motor je stale studeny a tak dvihol otacky (tzv. automaticky sitic)..