MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
vo vyhlaske je jasne pisane- znacka musi byt v strede,ak teda nema auto ine umiestnenie od vyroby(alfy napr.) a vo vyske od 20cm do 130cm od vozovky....cize no problem...ja mam teraz nejakych 18cm,ale chystam sa ju hodit o nejake 3cm vyssie.. kdyby neco
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- Reklama
:-D zbytocne sa nad takymi blbostami vytacat, ono to je tak, 3M ma na spodnej casti mriezkovany vzor (strana s lepidlom) a obyc folia ho nema, iny rozdiel medzi nimh nie je, ani co sa tyka kvality, tvarovania, roztazitelnosti ani ceny, vyrobna cena rozmeru 150x100 cm je cca euro, 3M potlac na zadnu stranu + euro, kym sa to dostane k nam na CZ/SK cez 5-10 firiem, stoji obyc. 30,- a 3M 60,- obchody zistili ze sa na tom mozu nabalit tak to vyuzivaju. (na prvej 30 metrovej rolke som mal cisty zisk 600 eur ,))) )
Pochybujem ze tu znacku niekto bude merat, ja ju mam tiez tak nizko a nikto nemal namietky.
Pochybujem ze tu znacku niekto bude merat, ja ju mam tiez tak nizko a nikto nemal namietky.
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
a co je pravda na tych vzduchovych kanalikoch
ja co som mal 3m foliu a potom neznackovu tak ta 3m sa my lepsie tvarovala na ten isty povrch
ja co som mal 3m foliu a potom neznackovu tak ta 3m sa my lepsie tvarovala na ten isty povrch
one world, one dream, one car
...to je prave ta mriezka zo spodnej strany, 3M folia je perforovana, je to však ten isty material .)
Každy ide po značke, to je pravda, ale je to nezmysel, ked to spravi aj folia o polovicu lacnejsia.
struter sry za off topic
Každy ide po značke, to je pravda, ale je to nezmysel, ked to spravi aj folia o polovicu lacnejsia.
struter sry za off topic
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
aj ja silno pochybujem a velmi ma to ani netrapi,ale ked to budem mat tych 20 nad, tak viem ze mozem byt v klude vysmiaty pred zabkamiTV-Punto píše:Pochybujem ze tu znacku niekto bude merat, ja ju mam tiez tak nizko a nikto nemal namietky.
stelovak FK AK street objednany, DHL uz to vezie, dufam ze to bude velmi rychle a budem ho moct konecne nahodit...tesim sa jak male decko
takze stelovak uz je doma, dufam ze ho do konca tyzdna stihnem nahodit, potom fotky
Éj no pekne Struter,vidim ze tu vypukla stelovacia mánia Tesim na fotky. Vychodo-zraz by sa patril nejaky este pred letom nie?Bolo by treba nieco dohodnut kym sa vsetcia rozprchnu po dovolenkach
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
no som zvedavy ale skor ako to tam budes davat vyhod podbehy a nedavaj to uplne dole pokial mas 15 palcove disky ale pokial mas 14 palcove tak to daj uplne dole som zvedavy ako sa s tym vyhras
one world, one dream, one car
Jak jsi udelal to modre vnitrni svetlo? Vypada to luxusne, taky bych to chtel
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
-
- Všeználek
presne tento isty problem mam aj ja...uz asi mesiac chodim hore dole po meste a ani bohovi nikde to neviem najst..tiez som chcel dat stierac prec (resp. to co z neho ostalo)struter píše:inak mal som uz dnes aj zhodeny zadny stierac a vyzera to fakt bomba bez neho,tak som sa teda vybral po celom presove s dierou na kufri a zhanal som nejaku umelu zaslepku na tu dieru a nic pol dna som behal z obchodu do obchodu od autoservisov az po zahradkarske potreby a neda sa to kupit nikde...tak som ho musel nahodit naspat a budem musiet nieco vymysliet....nemate nejaky typ kde by sa dala kupit zaslepka na tu dieru po zadnom stieraci
buduci tyzden sa chystam zahladit kapotu, znak pojde prec a kapota sa potiahne do folie matna cierna...takze som sam zvedavy ako to bude vyzerat...
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
no mohli by sme dat, ja by som bol za,len dufam ze stihnem uz mat nahodeny podvozok...Banshee píše:Éj no pekne Struter,vidim ze tu vypukla stelovacia mánia Tesim na fotky. Vychodo-zraz by sa patril nejaky este pred letom nie?Bolo by treba nieco dohodnut kym sa vsetcia rozprchnu po dovolenkach
podbehy pojdu do prdele hned hehe nebudem to hned davat uplne na doraz dole, chcem nech si to najprv trochu sadne a potom to budem nastavovat presne....len som este premyslal nad tyckami stabilizatora netreba ich tiez menit za kratsie ked to davame tak dole? lebo niekde som cital ze to moze robit problemy... a ako sa ti teraz na tom jazdi? nestrajkuje nic?kovvalsky píše:no som zvedavy ale skor ako to tam budes davat vyhod podbehy a nedavaj to uplne dole pokial mas 15 palcove disky ale pokial mas 14 palcove tak to daj uplne dole som zvedavy ako sa s tym vyhras
ktore modre myslis? pristrojovka, alebo to stropne? pristrojovka- to su preletovane smd ledky za klasicke ledky v modrej farbe a to stropne nic vynimocne - vymenena klasicka ziarovka za rovnaky typ modrej ledkovej....Jezdec píše:Jak jsi udelal to modre vnitrni svetlo? Vypada to luxusne, taky bych to chtel
taketo malickosti sa najhorsie zhanaju a ked mam pravdu povedat tak som sa nato vyprdol, lebo som riesil skor veci okolo toho podvozku,ale ked ho uz nahodim tak sa zase pustim do toho hladania....ked najdes nieco vhodne,tak daj vedietPuntoRacer píše:presne tento isty problem mam aj ja...uz asi mesiac chodim hore dole po meste a ani bohovi nikde to neviem najst..tiez som chcel dat stierac prec (resp. to co z neho ostalo)