a diskuse o bmw...bmw je jedno z nejlepsich aut,dle me,ale porad bych si radsi koupil stavkujici alfu....asi jsem magor no

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ano že hnijou,nejedou,že jsou to plečky italské.... bla bla bla a kupte si poctivého němce kteří nehnjou a jedou tyhle kecy mají většinou ti co Fiata nikdy neměli a neseděli v něm ..to známeZetes píše:noo je to mozny, asi zalezi na kusu, ale kdyz se nekoho zeptas na fiata tak ti 80% lidi rekne ze hnijou) takze na tom asi neco bude, ale jak rikam, i to je mozny a nevyvracim to...! Jinac diky
za téma v sekci moje punto zodpovídá autor. pokud změnil značku a ostatní to zajímá, tak s tím jako modové nemáme problémmax gt píše:no asi se ti nedá vysvětlit, že BMW má vlastní forum.........napadá mě už jen, jestli si to dal i na opel forum, renault forum, suzuki forum, apod
max gt píše:no asi se ti nedá vysvětlit, že BMW má vlastní forum.........napadá mě už jen, jestli si to dal i na opel forum, renault forum, suzuki forum, apod
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |