Jak jsem objevil Ameriku
Moderátor: peta.smolik
Jak jsem objevil Ameriku
Musím se s Váma podělit o můj dnešní zážitek ,Stilo mám už rok a dnes jsem náhodou přišel na příjemné zjištění.Při delším podržení tlačítka na klíčku zamknout se vytáhnou i okénka a odemknout se stáhnou Teď mě někdo určitě vysměje ,ale mile mě to překvapilo jak mám moderní vůz a co teprve ,až našprtám celý manuál.........
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak jsem objevil Ameriku
Tohle uměla moje Regata r.v.88))))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Moje Tipo 90 ani Marea 98 to neuměla - jen centrá,asi zaleží na vybavě
A mel si elektricky okna vsude? Treba ten nas tipac byl v tomhle skoro unikat, jiny tipo s okynkama vzadu i vpredu v elektrice sem nevidel. Pak dalsi tipo co sme meli, uz melo jen okna vpredu a tam to samozrejme nefungovalo, nebyla k tomu ani dalka.
U obnojího okna v elektice jen v předu bez dálky.Nakonec to je jedno hlavně ,že teď to maká a mám nóbl vůz
já mám takový dojem, že to na stejném principu funguje i když se dá klíček do zámku - odemykáš - stáhne okna, zamykáš - zavře okna, a taky je potřeba to podržet dýl.
1,9 M-JET
Re: polliss máš pravdu s tím klíčkem, dnes jsem to zkoušel a maká to
- sakal_tt
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Marea to mala.. ja som mal weekend 2001ku a tam predne okna co boli v elektrike fungovali s klucom na stiahnutie a zatvorenieidefix píše:Moje Tipo 90 ani Marea 98 to neuměla - jen centrá,asi zaleží na vybavě
Fiat Stilo 1,9 MTJ 88kW strieborna metla (17" ALU OZ Carravagio)
Fiat Stilo 1,9 JTD 85kW tmavo modra
http://pokec.azet.sk/ananas69/fotoalbumy/stilo" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo 1,9 JTD 85kW tmavo modra
http://pokec.azet.sk/ananas69/fotoalbumy/stilo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sem objevil taky ameriku .. a jeste sem nezjistil jak presne Follow Me funguje. Trikrat bliknout packou svetel a zustanou sviti po 120 sekund. Prisel na to muj dvouletej syn
jestli je to stejné jak croma 08 tak zapneš blinkr při vypnutém klíčku a za páčku vezmeš k sobě(zaplou páčku) a kolikrát to uděláš tak nastavíš cyklus. S pozdravem a amerikou
na ty světla jsem přišel, když jsem chtěl bliknout na kámoše, co jel kolem a já jsem stál u chodníku, nenastartovanej
a pak hledím, světla svítí
a pak hledím, světla svítí
1,9 M-JET
Tak u této funkce jsem se zase pěkně zapotil , omylem jsem zavadil při vystupování o páčku a ono to nešlo zhasnout . V čirém zoufalství jsem dal klíč do zapalování a otočil a ono to zhaslo. Pak jsem to zopakoval a zjistil, že to tak má být a je to jedna z funkcí, které to auto má.radekrat píše:Ja sem objevil taky ameriku .. a jeste sem nezjistil jak presne Follow Me funguje. Trikrat bliknout packou svetel a zustanou sviti po 120 sekund. Prisel na to muj dvouletej syn
už to jede :-)
STILO 1.6 MW r.v.2004, od koupě v.r.2011 nemocé....
AUDI 80 1.6 r.v.1990 max.spokojenost - čupr kára
ŠKODA 120 LS r.v.1984, LPG, max spokojenost
TRABANT..... to bylo dělo
STILO 1.6 MW r.v.2004, od koupě v.r.2011 nemocé....
AUDI 80 1.6 r.v.1990 max.spokojenost - čupr kára
ŠKODA 120 LS r.v.1984, LPG, max spokojenost
TRABANT..... to bylo dělo
Já jsem to zjistil,když jsem to uviděl na Fabii.Vyzkoušel jsem to taky a ejhle.
Ale ještě to funguje ve spojitosti s dálkovým zamykáním.Když mám otevřené okna a zamknu dálkovým,tak se zavřou.
Ale ještě to funguje ve spojitosti s dálkovým zamykáním.Když mám otevřené okna a zamknu dálkovým,tak se zavřou.