Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Kdyz jsem zkousel to cidlo odpojit,tak motor trochu zvysil otacky a uz nebublal,tak rikas skusit cidlo a termostat jo?Ty ventyli nemam resit?Pepino píše:peta.smolik píše:A máš lambdu přesnou nebo universální??? U tý uni bych se nedivil kdyby se spotřeba nezměnila...Pepino píše:Tak lambda jina a porad to samy,zjistil jsem ze mam uplne jiny vule ventilu na jedlivych valcich,i to muze byt příčina ??
Ventilový vůle si nech znova vymezit ale myslím že se spotřebou moc nepohneš...
Ještě mně tak napadlo že by to mohlo bejt termostatem nebo teplotním čidlem Řidicí jednotka může dostávat info že motor je stále studenej a dává větší poměr benzínu tím pádem by to víc žralo pořád... Myslím že se to tady už řešilo někde nedávno...
Nero4 píše:Tou dalnici to nebude, protoze spotrebu mam pres 7 litru i kdyz jsem jezdil jen mimo mesto. Svicky jsem daval co mi prodali ve Fiat servise, dohledaval to v katalogu takze ty jsou v poradku. A lambda je myslim taky origo, menili to v servise a stala neco kolem 2200. A ten motor - vse je OK, na to kolik ma najeto jede porad pekne a neprehriva se.
Jeste me napada takovy dotaz, kam vam ukazuje rucicka teploty? ja ji mam zhruba v pulce pulky, tak nevim. Kdyz se motor zahreje a vysplha se tesne pred pulku, zacne se ochlazovat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |