je to možný, ale na druhou stranu mi je divný, že třeba ve fiatu coupe byla 1.8 jeden z nejspolehlivějších motorů, zatímco teď jak si pročítám fórum fiatu stilo, tak tam zase píšou, že 1.8 je nejhorší motor, který fiat vyrobil...tak nevím jestli to jsou stejné motorynetSensk1 píše:hgt , barchetta , coupe , marea ... do tychto vsetkych sa myslim daval tento motor
koupe punta mk2 hgt vs. 1.2 16v
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: koupe punta mk2 hgt vs. 1.2 16v
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
o stile som nepisal tam neviem , i ked sa mi mari ze som cital nejaku recenziu ale tam to komentovali skor spotrebou ake nejaky vaznym nedostatkom ...
ako niekto pisal tak "choroba" tohto motoru co je v hgt je variator , ktory ma vraj zivotnost 130tkm , potom auto klepe ako naftak .. ja som mal cez 170tkm a motor bol tichucky ...
keby bol zly tak by sa nedaval asi do barchetty pripadne coupe ...
inak motor je pekne zivy od spodnych otacok a rad sa nechava vytacat , ked som mu robil "zle" tak v 6ooo rpm sme si to uzivali , treba liat dobry olej , interval znizit na polovicu a ten motor vydrzi ...
ako niekto pisal tak "choroba" tohto motoru co je v hgt je variator , ktory ma vraj zivotnost 130tkm , potom auto klepe ako naftak .. ja som mal cez 170tkm a motor bol tichucky ...
inak motor je pekne zivy od spodnych otacok a rad sa nechava vytacat , ked som mu robil "zle" tak v 6ooo rpm sme si to uzivali , treba liat dobry olej , interval znizit na polovicu a ten motor vydrzi ...
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
nevím jak to je s těmi motory, jinak klasickou údržbu beru jako základní věc, teď co mám punto mk1, tak jsem si stáhnul manuál a snažím se do toho dávat jen věci které doporučuje výrobce a na cenu nekoukám, raději si připlatím za kvalitní dílynetSensk1 píše:o stile som nepisal tam neviem , i ked sa mi mari ze som cital nejaku recenziu ale tam to komentovali skor spotrebou ake nejaky vaznym nedostatkom ...
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
Alebo sa nastvi a kup starsie Bravo HGT. Naj po roku 2000. Zopar 2001tiek som videl aj na nete na predaj za par supov. Tam je 5valec a ti poviem charizmatickejsi motor asi Fiat este nevyrobil a dovolim si tvrdit, ze pri dnesnom downsizingu ani nevyroby. Ten motor neni "sanca" utahat a ide ako sialeny v tom aute. Ale samozrejme pri normalnej pohodovej jazde si iba brumle a je dobry spolocnik
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
http://auto.bazos.cz/inzerat/10288330/F ... P-STAV.php" onclick="window.open(this.href);return false;
jedno celkom pekne
jedno celkom pekne
Punto MK1 55S 1,1 40kW 3dv. r.v. 1996
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
jooooooooj kraaaaaasavec. Mat takeho doma hmm by bolo brm, brm.markus48 píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/10288330/F ... P-STAV.php
jedno celkom pekne
bravo hgt je hezky to se musi nechat, ale já mám radši punto a navíc dvoulitr má zase o něco vyšší pojistku...myslím si že pro mě až zbytečně silné auto
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
Po zvezeni v nom by si inak hovoril. Aj silne auto vie chodit pomaly a bude chodit iba tolko kolko mu slapnes. Ale tak ty vies co potrebujes a co chces.
je mi jasný že se s tím dá jezdit v klidu, ale na co pak takový auto je. Já jak jsem teď navyklej na 55koni tak jak sednu do něčeho silnějšího tak mě to nutí s tím blbnout , bravo hgt by mohlo přijít jako další fáze třeba po tom puntu hgt(teda pokud mi nebude stačit)oldoss píše:Po zvezeni v nom by si inak hovoril. Aj silne auto vie chodit pomaly a bude chodit iba tolko kolko mu slapnes. Ale tak ty vies co potrebujes a co chces.
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
To je krasne ♥markus48 píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/10288330/F ... P-STAV.php
jedno celkom pekne
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Co to proboha meles za hovadiny? Laskave se nad sebou zamysli! Auto jsem koupil za 150tisic, dalsich 125tisic jsem do nej nacpal a ver mi, ze kdybych ty penize dalsi do toho nenacpal, tak to auto by bylo v daleko horsim stavu ty vole. Se mrkni na video, kompletni interier vyhazenej a kompletni vyvareni! Myslis ze kdybych do toho nedal 30tisic za vyvareni a za lak tak bude v lepsim stavu? VZPAMATUJ SE a zacni uvazovat normalne a takovydle pi..viny si rikej nekde jndeNarayen píše:tak myslím že zetes není ten pravej kdo by měl mluvit o spolehlivosti.. auto jsem od něj koupil a bylo v hroznym stavu..Ale jak je vidět, auto slouží i když se na něj sere.
Kdyz se ti na aute neco nelibi (NENUTIL JSEM TE HO KUPOVAT A MEL JSI DOST CASU SI AUTO PROHLIDNOUT, PROJET A JA NVM CO VSECHNO -> VSE O NEM JSI VEDEL!) tak ho prodej nebo ho zesrotuj, ale laskave tady nepis takovy voloviny... dik
A kdyz se divam na ceny HGTcek tak stoji kolem 60ti tisic a pomalu zacinam litoval ze zrovna tobe jsem ho prodal za 53tisic vc. zimnich gum (klubacka cena), takze laskave mlc... a to nemluvim, ze tam mas komplet novy predni brzdy!!! A kdybych byl svine, tak ti zatajim deravej pletenec...
...za dobrotu na zebrotu...
/edit/ todle jsem nasel na icq:
dave -> zetes: ses machr
zetes -> dave: proc?
dave -> zetes: kazdej se za tim autem otaci, nadherne jsi ho vytunil
a mohl bych pokracovat dal...
Opravdu nevim co si ted o tobe mam myslet... bud jsi totalne neuprimnej clovek nebo radsi ani nvm
Dik...!peta.smolik píše:Tak to si trochu přehnal... Zetese osobně neznám ale jeho Punto sem vídal téměř denně a že by bylo ve špatným stavu to bych neřekl ani náhodou!! To Punto udělal on a je dost dobrý!!! Já nejsem tuner ale troufám si říct že Fiatům trochu rozumím a žádnou zásadní chybu Zatesovo Punto nemělo a myslím že ho prodával s podrobnými informacemi o stavu...
By mně zajímalo proč si kupoval? Nutil Tě někdo? Špínu na něj kydat nemusíš i když má teď BMW...
------------
jinac ber HGT kdyz pojedes na spotrebu tak se dostanes se spotrebou temer na uroven 1.2... kdyz se chces svezt tak cca 10l a kdyz chces zavodit tak cca 15l, ale takovej slusnej kompromis mezi slusnym svezenim a nizkou spotrebou je cca tech 8l za ktery jsem v klidku jezdil i s plnym autem, takze spotreby bych se urcite nebal... motoru bych se taky nebal, je to drzak a pokud narazis na dobre zajeten motor tak do nej nebudes muset nic davat (viz ja) a pokud bude z ita, tak nebude ani pohnile takze nevidim duvod proc nebrat hgt
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
však řikám, že auto vypadá hezky z venku, ale zevnitř bída.. Jak dokážeš jezdit s utrhnutym silentblokem a nevíš o tom?
2007 - 2011 Punto mk1 40kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ze tys to na miste nezjistil... divne... laskave toho nech... jestli chces pomlouvat nebo sirit nejaky voloviny tak ahoj
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
já tu jen řikám, že ty bys neměl moc mluvit ke spolehlivosti tohoto auta.. Jinak co se týče toho, brát nebrat... za tu cenu bych to vzal i kdybych to zjistil hned na místě, o tom snad nemá smysl mluvit.
2007 - 2011 Punto mk1 40kw
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Meles hovadiny, fakt... radsi to nechme bejt... uz to/tebe neresim... mysli/delej si co chces...
Jen jedno, zacinam toho fakt litovat ze jsem ti to dal za tu cenu za kterou jsem ti to dal...
Jen jedno, zacinam toho fakt litovat ze jsem ti to dal za tu cenu za kterou jsem ti to dal...