K čemu je Master klíč?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
K čemu je Master klíč?
Minulej tejden se mi rozlomilo očko u druhýho klíče a tak jsem vytáhl Master klíč... Je o dost větší a z tvrzeného plastu takže by měl vydržet ale občas mi zůstane na palubce svítit žluté CODE a nevím proč?? I tenhle klíč má přeci v sobě kod k imobilizéru né?? Až pojedu v létě do Itálie nechám si udělat z pokažených klíčů sklápěčky ale k čemu vlastně master je? Nikdy sem o tom nepřemejšlel jen mám ještě doma CODE CARD(údajně se po ztrátě klíče dá udělat podle CODE CARD novej klíč) K čemu tedy ten master je??
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
Re: K čemu je Master klíč?
No podle Code karty uděláš novej klíč a pomocí toho masterkey ti ho spárujou s jednotkou. Teda aspoň tak to říkal strejda google.
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
No ja som sa dačítal v návode, že ten master klúč je len na núzdove naštartovanie. Píšu tam, že sa stým dá 7x naštartovať auto. Takže neviem....
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
ja ne nej najezdil po dobu asi 7 let pres 150 tkm a porad startuje
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To si mně uklidnil už sem se začínal bát)))) I když ostatní dva klíče mi fungujou ale už se nedaji kvůli očku nosit)))bobas píše:ja ne nej najezdil po dobu asi 7 let pres 150 tkm a porad startuje
Stačí do toho klíče vyvrtat další díru. Pochopitelně tak, aby se neprovrtal čip Jinak na Punto 1. řady dovede udělat podle starého nový kdekterý výrobce klíčů, protože tam je pevný a ne plovoucí kód. Když jsem to před rokem zjišťoval, vycházelo to tuším na 800 - 1000 Kč a ten kódovací (červený) klíč k tomu ani nechtěli.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já vím a přemejšlím o tom že si nechám udělat sklápěcí klíč)) V Itálii za to vloni chtěli 20-25 euro ale teď sem si pomalu zvykl na ten červenej a hlavně tenhle se neošoupe)))