reproduktory ake rozmery
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
reproduktory ake rozmery
ahojte potrebujem poradit chcem menit reproduktory v predu aj v zadu poradte ake ,a ake maju rozmery skusim aj sam nejake pozret ,mam fiat punto 1.1 s 55 1996r
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: reproduktory ake rozmery
Tady najdeš přední do palubky http://www.tipa.eu" onclick="window.open(this.href);return false; zadní dej ovály do plata nejlépe 6x9
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
-
- Zkušenej Fiaťák
Já mám vepředu tyhle: http://www.ahifi.cz/reproduktory-boschm ... 577kw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
....takze v predu su 87mm a nevies aky rozmer maju zadne chcem tie co su tam vymenit ....dik za odpoveddubi píše:Já mám vepředu tyhle: http://www.ahifi.cz/reproduktory-boschm ... 577kw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebolo by najlepsie ich vymontovat a odmerat si ich ? Neni to robota na pol dna .
GZ is my life.
-
- Zkušenej Fiaťák
efe11: Rozměr zadních netušim, ale co jsem tak koukal, tak jsou taky nějaký malý. Podle mě nemá cenu montovat dozadu nový repro místo těch origo, kup ovály a dej je do plata, já se na to chystám taky.
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
v palubce sou 87mm jak psal dubi, vzadu (plast za sedačkou) jsou 100mm (respektive dřív sem tam měl 100mm Hertz a vešly se tam naprosto v pohodě)
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
aha a co tam mam konkretne odmerat to srobenie teda uchytenie ci nieco ine sa tam meria ....hmmMIFKO píše:Nebolo by najlepsie ich vymontovat a odmerat si ich ? Neni to robota na pol dna .
aha takze origos su v predu na palubovke 87mm a v zadu 100mmphaeton_esc píše:v palubce sou 87mm jak psal dubi, vzadu (plast za sedačkou) jsou 100mm (respektive dřív sem tam měl 100mm Hertz a vešly se tam naprosto v pohodě)
a ty ake ides davat dozadu ....dubi píše:efe11: Rozměr zadních netušim, ale co jsem tak koukal, tak jsou taky nějaký malý. Podle mě nemá cenu montovat dozadu nový repro místo těch origo, kup ovály a dej je do plata, já se na to chystám taky.
Dopredu si daj normalne ake maju byt ale dozadu bych dal ovaly do plata je to predsa lepsie a aj silnejsie hraju.Neoplati sa ti to davat tam kde boli originaly.Planujes tam hodit nejaky subwoofer? Ak ano tak do plata ovaly 6x9
GZ is my life.
ja nepocuvam hudbu hlasno mne to staci tak primerane a tie stare mi uz chrapcia ked to mam na polovicu pridane ....a kde sa meria ten rozmer na repraku co si mam vlastne odmerat ,neviem odkial po kial .....MIFKO píše:Dopredu si daj normalne ake maju byt ale dozadu bych dal ovaly do plata je to predsa lepsie a aj silnejsie hraju.Neoplati sa ti to davat tam kde boli originaly.Planujes tam hodit nejaky subwoofer? Ak ano tak do plata ovaly 6x9
uchyty si nevsimaj , meria sa od kraja po kraj takze polomer
GZ is my life.
od kraja po kraj je to priemer nie polomerMIFKO píše:uchyty si nevsimaj , meria sa od kraja po kraj takze polomer
a rozmery ti tu uz niekto pisal
v palubke 87mm a v zadu je to 100mm(ale kupa dvoch takychto sad bude drahsia ako kupa jednych ovalov ktore by si dal do plata a hralo by to lepsie)
Punto MK1 55S 1,1 40kW 3dv. r.v. 1996
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
tak nakoniec v zadu boly 13 cm ale predne sedeli tie som zohnal hned hned to hra lepsieefe11 píše:aha takze origos su v predu na palubovke 87mm a v zadu 100mmphaeton_esc píše:v palubce sou 87mm jak psal dubi, vzadu (plast za sedačkou) jsou 100mm (respektive dřív sem tam měl 100mm Hertz a vešly se tam naprosto v pohodě)