MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes
kdyby to nekoho zajimalo tak
http://www.youtube.com/watch?v=e8tIpuasg5c" onclick="window.open(this.href);return false; )
http://www.youtube.com/watch?v=e8tIpuasg5c" onclick="window.open(this.href);return false; )
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Reklama
pekne kolieska,ja by som ich dal do bielej,ale to je len moja uchylka na bielu
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
Fiat Punto Mk2 1.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
je pravda ze baby neletia na fiat tuning ale im staci ked to ma to logo a napis BMW ,Mercedes , Volvo lebo je to odveka znacka ktora bola a asi aj je simbolom penazi a majetku proste povedzete my ktory bohac sa vozi na fiate ani jeden a kto neni bohaty snazi sa kupit aspon take auto aby tak vyzeral nic v zlom ujo ma tohoto bavoraka s automatom . co si myslim ze je vyhoda je ta kvalita co je nevyhoda su tie opravy ale zase je pravda ze bavorak zo 100 000km je ako novy co sa o fiate povedat neda ale auto je auto a vzdy to bolo trocha plechu s motorom a kolesami
one world, one dream, one car
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jezis, jeste tady nekdo vyslovi bily kola a kopnuho do prd...zepredu bily kol ne, ani zadny upravy kol... vubec,to je BMW Krasny BMW se da udelat pomoci kol, folii, akvarka, snizeni... a mas bmw za kterym se kazdej otoci... v tydnu jdu na folie, akvarko udelam snad doma a snizeni po zime .))
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
krasne bmw a ja ta za tu vymenu chvalim, ked by som taku moznost mal tak do toho tiez urcite idem(rozmyslam ze puntasovi dam este tak 2 roky), to ze je puntas super vieme vsetci ale toto je uplne ina liga(alebo ako bolo povedane v pulp fiction toto nieje len ina liga to je uplne iny sport)
Punto MK1 55S 1,1 40kW 3dv. r.v. 1996
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dekuji, toho si cenim a je to presne tak jak rikas... 100% souhlasim... todle ja auto a fiatek je takova hracka v dobrem slovasmyslu
Každý auto, když se umeje, je hezký.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
tebe nema cenu resit...
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Belgickej princ jezdí Fiatem))) stejně jako já))) a byli bychom tu do aleluja kdybych měl vyjmenovat kteří boháči mají Fiata))) Se styďte za takovýhle rouhání a hanobení Jaká jiná liga??? Co to je za nesmysly???
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Interier a kolieska su super:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ver ze to je upe jina liga pockej az te svezu... uz te z toho auta nedostanupeta.smolik píše:Belgickej princ jezdí Fiatem))) stejně jako já))) a byli bychom tu do aleluja kdybych měl vyjmenovat kteří boháči mají Fiata))) Se styďte za takovýhle rouhání a hanobení Jaká jiná liga??? Co to je za nesmysly???
diky PetkoPN )
jasne no takze vlastne punto a bmw3 jsou konkurenti tady se clovek dozvi veci
vypada to super a kola urcite nech tak jak jsou, bile by sice vypadaly taky dobre, ale na takove auta se nehodi
vypada to super a kola urcite nech tak jak jsou, bile by sice vypadaly taky dobre, ale na takove auta se nehodi
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ani 0,0000001s jsem nepremejslel zda buudu strikat kola...nebudu, nejsem blazen... zustanou origo tak jak jsou... jak rikam jediny co bude tak folie, m paket, chrom okolo oken a snizeni... jinak nic ) pak uz budu jeste spokojenejsi nez jsem
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já si stejně myslím že BMW tě teď možná ohromuje ale časem to bude nuda a přikůpíš Fiata na hraní ))) Jednou Fiaťák vždycky Fiaťák
Punťa fire, Rosso Tiziano