Podsvietenie ovladačov na stredovom paneli. punto 1.2 - 188
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Podsvietenie ovladačov na stredovom paneli. punto 1.2 - 188
Vie mi prosím niekto poradiť, ako zmontovať stredový panel na Punte, aby som mohol vymeniť žiarovky. Vytočil som 2 skrutky pod popolníkom a po jednej z oboch strán. Stále mi ten panel niečo drží ako je spínač výstražných smeroviek. Ako ďalej priatelia?
- Reklama
Re: Podsvietenie ovladačov na stredovom paneli. punto 1.2 -
ten panel je tam prichyteny len na bocnych sroboch a pod popolnikom nikde inde takze to musis odtial len vyrvat trocha s tym potriast mozno ta drzia tie otocne somarinky na vzduch alebo je to tam len poriadne zaskocene inak to tam nema ako drzatFrenky558 píše:Vie mi prosím niekto poradiť, ako zmontovať stredový panel na Punte, aby som mohol vymeniť žiarovky. Vytočil som 2 skrutky pod popolníkom a po jednej z oboch strán. Stále mi ten panel niečo drží ako je spínač výstražných smeroviek. Ako ďalej priatelia?
one world, one dream, one car
Ako je mezdzera mezdi panelom kde sú ovladače ventilátora a kde sú tlačítka na výstražne, okná, hmlovky tak tam zapáč dreveným dlátom alebo proste niečim makkým. Sú tam také 4 "padky" čo ten panel držia na mieste.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Vďaka, moc si mi pomohol.oldoss píše:Ako je mezdzera mezdi panelom kde sú ovladače ventilátora a kde sú tlačítka na výstražne, okná, hmlovky tak tam zapáč dreveným dlátom alebo proste niečim makkým. Sú tam také 4 "padky" čo ten panel držia na mieste.
to o tom paceni som nevedel, svojho casu som len povolil tie 4 skrutky a zahral sa na gynekologa
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
mozte mi prosim napisat ake ziarovky tam idu, kupil som tatosa a nesvieti tam par veci, vsimol som si to az vecer pochopitelne.
nech to zbytocne nedavam dole na dva krat ked to budem chciet vymenit.
dikes
nech to zbytocne nedavam dole na dva krat ked to budem chciet vymenit.
dikes
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60
urcite si kupil tie LED nie? ja som kupil led a katastrocha to nesvieti ako klasicka ziarovka normalne sklenene T5 myslim ze su to kup a bude to svietit good
kovvalsky píše:urcite si kupil tie LED nie? ja som kupil led a katastrocha to nesvieti ako klasicka ziarovka normalne sklenene T5 myslim ze su to kup a bude to svietit good
praveze som este ni nekupil, pytam si radu, nesvieti mi to pod regulatormi ale aj pod tlacitkami vyssie
teraz som to kupil, cize som z tychto veci zatial blby
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60
no urcite radim kupovat tie sklenene ziarovky aj ked menej vydrzia no teda dost menej a inak ked ti nebudu svietit aj tak niake z nych treba s nimi pohybat niekedy tam byva zly kontakt ale myslim si ze tie sklenenne T5 ziarovky ta svietivostou uspokoja