palio nejede
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
tak sem byl neska v servisu, myslel sem ze me slehne, chlapek mi sdelil ze zitra predavaj dilnu a konci, tak sem se ptal jestli s autem neco delali tak ze na to koukali a ze rozvody jsou vpohodě, že to vypada na ucpanou palivovou soustavu, něco tam kokotal pořád a řekl že mi zítra zavolá jestli to opravili, tak sem zvedav aby nevzali roha a auto taky
hůrááááááááá včera sem byl pro auto, 1. prý bylo v háji čidlo snímače paliva ?, čidlo váhy vzduchu (maf) zadírali se kladky u řemenice, a motor byl komplet rozštelovanej, chtěli za opravu necelích 6000,-
auto jezdí a startuje sem zvědav jak dlouho, dokonce sehnali i po 3 měsících papíry co slibovali, musel se do toho obou právník, tak potom slo vse hnedka i auto opravili ze dne na den, tak taková je zkušenost zakoupení auta v top-caru trstěnice
auto jezdí a startuje sem zvědav jak dlouho, dokonce sehnali i po 3 měsících papíry co slibovali, musel se do toho obou právník, tak potom slo vse hnedka i auto opravili ze dne na den, tak taková je zkušenost zakoupení auta v top-caru trstěnice
to sem zapoměl ještě dodat že při přebírání auta ani nechtěli vidět žádnej doklad k autu nebo jinej doklad, prostě sem řekl že si jdu pro auto a dali mi ho, navíc při kontrole sem zjistil že je tam úplně jíná baterka, chybí tažné lano a zadní stěrač, a pod zadními sedačkami jsou 2 imbus šrouby skoro vyšroubovaný, a to byla jen rychlo prohlídka, uvidim na co ještě přijdu, samozřejmě nechtěli o ničem ani slyšet