MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu (zničeno)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu :zničeno
tak k tomu nemam co rict, je to velka skoda pokud si ho planoval vylepsit ale hlavni je zdravi jak zde uz zaznelo, takze auto vem cert bude jiny, lepsi, rychleji, hezci ja osobne bych ti doporucil jit do neceho nevejsiho a ne 11 let stary punto a jestli znova pujdes do punta tak jedine HGT... 14" tam nedas a kdyby si dal, vypadalo by to smesne a trapne ja osobne bych bud koupil tak 5let sray auto +- nebo klidne 8let stary BMW nebo HGT a ty penize co bys dal do novejsiho dat do HGT, do oprav a tuningu... otazka je, aby jsi o vsechnu tu praci neprisel znova.. at uz tvou chybou nebo cizi... ale jak rikam,hlavne ze jsi v poradku! JSTE!
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Reklama
jo tak ty kola co mám já by na hgt nevypadaly směšně ty 225tky jsou docela dominantní , jinak novější auto bych si koupil rád ale tedko mám na účtu 12 tis doma kola a zbytek auta uvodím jak to rozprodám ale docela se mi líběj passaty ale to bude zase 11 let staré budu rád když sám dohromady 40tis a pujčím si tak 20 od rodiny do té ceny musím koupit ucházející auto abych mohl jezdit do práce je všemu za 10 dní maturuju a ještě nemám ošéfovanou práci navíc bez auta se do práce jezdí blbě
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja se nebavim o sirce kola, ale o 14" kolu... proste je to strasne maly kolo... no a co si koupit obyc jednickovyho puntase za cca 20tisic a jezdit s nim a par roku setrit a koupit neco poradnyho?
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
tak ty 14 mě jde o to jsou to culovní kola s krásným límcem a když auto sedí na zemi tak je to dokonalé kor u auta jako je punto , vidím to tak že asi koupím passata nebo astru v kombíku a pak budu pár let šetřit .
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
A když dojel domů tak by se vzkřísit nedal? ta střecha je sice na pohled v tahu ale jinak z těch fotek to nevyznívá až tak moc strašně
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
už ne střecha je totál a navíc je zkroucená celá kasle podle zadních skel bud rozprodám co pujde a přivezu z německa něco a hodím si moje noty na to nebo kupuju passata nebo A6
neni co dodat
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz