Pribrzduje LP brzdic

Tlumiče, pružiny, kola, pneumatiky, brzdy, řízení

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
diger
Začátečník

Pribrzduje LP brzdic

Příspěvek od diger »

Ahoj,
vim ze techto temam je tady hodne, ale tohle je trosku jiny.
Pribrzduje mi LP brzdic...asi se nevraci pistek...kazdopadne br.hadicka vymenena a vycisteny brzdovy trmen s vymenou vsech tesneni...

A porad kdyz seslapnu a vyslapnu brzdu tak mi desticky drou o kotouce a kolo nejde volne protacet... :(

Poradte co by to mohlo byt krome ty hadicky a toho trmene...

Díky!!
Reklama

racer
Zkušenej Fiaťák

Re: Pribrzduje LP brzdic

Příspěvek od racer »

zadřený ložisko, špatná funkce posuvu na vodícím čepu, jestli se neměnil pístek tak může být vzpříčený (koroze styčných ploch, opotřebení, vystouplý vnější okraj kotouče v kombinaci s novými destičkama), třeba já mám vydřený futra na vodícím čepu= velká vůle=spíš než posuv se to spíš jenom naklápí, ale skoro vůbec to nepřibržduje, akorát to je trošku hlučnejší. jestli to není ložiskem a není to extrém kdy se z toho hulí, tak bych s tim ještě chvilku jezdil a třeba se to zajede
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
diger
Začátečník

Příspěvek od diger »

kotouce i desticky jsou tak 3 mesice stary... jinak vodici cep je procisteny namazany a chodi bez problemu...takze v tom problem nebude...

zkusim s tim chvili jezdit a uvidime;-)
diger
Začátečník

Příspěvek od diger »

tak vodici cep se hybe uplne krasne brzdovy valecek jde tak ze ho zatlacim prstem a porad pribrzduje...

ale vsiml jsem si ze drzak plovouciho trmene je trosku nakrivo vuci kotouci...(kotouc neni uprostred diry na kotouc na tom drzaku) mohlo by toto vadit?

díky
Odpovědět

Zpět na „Punto - podvozek“