Ale pokud sem to pochopil dobre, tak ta nemecka je bez vnitriho polstrovani. Ta original se mi sklada dobre, spis proste praska zadni okno a pres bublinky co tam mam je uz prd videt. Zase ale celou strechu kvuli tomu porizovat nebudu .. no uvidime, mrknu na ten puntonavod. V knizce Jak na to sem cabrio nenasel ..linomaniac píše:nie, strechu mam fakt dobru nastastie, ale ta original je podla mna prilis tvrda na caste skladanie, je dobra zrejme na zimu, lebo nie je z vlakien a je vyteplena, ale na leto je lepsi asi ten nemecky Sonnenland, ten sa da kupit u nemcov za 360 eur fungel na punto usita presnepepaxx píše:čo si chceš dať urobiť novú strechu?
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
- Reklama
strechu vôbec nie je problém dať dolu...
zhodíš bočné tapacíri vzadu
odšrobuješ zvonku tie dva plastové cuplíky čo držia (ked tam dávaš krit strechy)
potom povolíš také lanko čo ide po celom obvode ktoré drží vzadu strechu...je to 10 kľúč
potom už len povolíš mechanizmus strechy mislim že 13 kľúč po dva šróby na oboch stranách
ešťe je tam nejaké dva šrobiky na 8-10 kľúč čo držia plátno..
dúfam že som na nič nezabudol už je to nejaký rôčik
...ja som ju už dával na cabriu dolu kvoli lakovačke...nie je to vôbec náročné...zhodíš tapacír a už vidíš čo treba povoliť aby to šlo von
k tomu zadnému okianku alebo ako sa to volá....to by som potreboval spraviť aj ja....odkial je ten chlapík, koľko za to píta?
zhodíš bočné tapacíri vzadu
odšrobuješ zvonku tie dva plastové cuplíky čo držia (ked tam dávaš krit strechy)
potom povolíš také lanko čo ide po celom obvode ktoré drží vzadu strechu...je to 10 kľúč
potom už len povolíš mechanizmus strechy mislim že 13 kľúč po dva šróby na oboch stranách
ešťe je tam nejaké dva šrobiky na 8-10 kľúč čo držia plátno..
dúfam že som na nič nezabudol už je to nejaký rôčik
...ja som ju už dával na cabriu dolu kvoli lakovačke...nie je to vôbec náročné...zhodíš tapacír a už vidíš čo treba povoliť aby to šlo von
k tomu zadnému okianku alebo ako sa to volá....to by som potreboval spraviť aj ja....odkial je ten chlapík, koľko za to píta?
Borec je z ceske u Brna, cenu mi rikal kolem 3 tisic podle toho za kolik sezene material na to okynko. Kontakt kdyztak na nej najdu kdyby si chtel. Vicemene sem uvidel napis autocalounik, tak sem se stavil jestli by to zvladl udelat .. omrkl, rekl ze jo, ale ze strecha musi dolu.
- linomaniac
- Fiaťák
hej, strechu das dole rychlo, ale nie tu handru z kostry, to je ine.
to je vraj lepene a nitovane na kostre
odkaz: http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&b ... 05cfed777f
toto je to pdfko
radek: tu "slídu" tu ktosi predáva 110x50 cm za 650 CZK sa mi zdá, tuto na fóre má kdesi inzerát furt
to je vraj lepene a nitovane na kostre
odkaz: http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&b ... 05cfed777f
toto je to pdfko
radek: tu "slídu" tu ktosi predáva 110x50 cm za 650 CZK sa mi zdá, tuto na fóre má kdesi inzerát furt
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
no to ano...handru nedaš tak rychlo dole z kostri ...je to tak ako hovor kolega
k tomu okienku....3000?....to je dosť tak to asi kašlem na to ...
650 to by sa dalo len kto mi to nalepi?
- linomaniac
- Fiaťák
nacvakáš zošívačkoupepaxx píše:no to ano...handru nedaš tak rychlo dole z kostri ...je to tak ako hovor kolega
ale ne, podla mna ked das dole handru, tak ti to spravi akykolvek calunik, maju dobre sijacie stroje, im to presije fpohode
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
len to je to že sa mi to nechce ani zhadzovať...možno existuje aj nejaka alternativa s lepenim ktovie?
- linomaniac
- Fiaťák
no ja neviem ako to mas ty, ale ja to mam na zips. v tom pdfku je navod na vlepenie, tak to kuknipepaxx píše:len to je to že sa mi to nechce ani zhadzovať...možno existuje aj nejaka alternativa s lepenim ktovie?
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
to som pozeral...len čím to nalepiť aby to držalo...resp sám pochybujem že to zvládnem
- linomaniac
- Fiaťák
chemopren transparent, ten na tej streche drzi jak svina, ja som s tym lepil take drobnosti, ale udrzi to aj svypepaxx píše:to som pozeral...len čím to nalepiť aby to držalo...resp sám pochybujem že to zvládnem
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
no uvidim...aj ked moc sa mi do toho nechce
dnes som sa trocha nudil tak som spravil par foto
no nepristane im to ?
no nepristane im to ?
- Přílohy
-
- DSC02259.JPG (81.72 KiB) Zobrazeno 3119 x
-
- DSC02253.JPG (78.17 KiB) Zobrazeno 3119 x
fešáci , s ktorým vlastne jazdíš častejšie?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Pepoxx - diki....no dufam že teraz nebude pršať aspon mesiac
matto - no to už práve teraz neviem....zima, dážď....tmavý...pekne počasie ....bledý
matto - no to už práve teraz neviem....zima, dážď....tmavý...pekne počasie ....bledý