Ukazatel paliva
Moderátor: peta.smolik
Ukazatel paliva
Zdravím všechny a prosím o radu. Ručička ukazatele paliva si asi před měsícem začala dělat co chce. Pokud mám méně než půl nádrže, klesne při jízdě až na minimum, po chvilce ukazuje půl nádrže a pod. Prostě není spolehnutí na ukazatel stavu paliva. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nechce se mi hned do servisu. Díky moc.
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ukazatel paliva
Ahoj, taky mám tuto zkušenost, ale už mi to zase funguje, asi zapracoval čas. Zjistil jsi čím to bylo?
Mal som obdobný problém. Vyriešil som ho pomocou kontoxu. Mal som špatné kontakty. Za zadným sedlom na pravej strane v smere jazdy je šierny plastový kryt 3 skrutky. Po odkrytí sa otvorí prístup na uzáver nádrže sú tam káble so svorkami a hadice s rýchlospojkami. Niekedy stačí postriekať kontakty po rozpojení svoriek. Ak to nepomôže treba vybrať a vyčistiť celý plavák. Po odpojení káblov a hadíc (rýchlospojky) sa uvolní veľká plastová matica (pomocou kladiva a tvršieho dreva) a vyberie sa plavák. Pred rozobratím treba plavák namočiť do teplej vody aby sa pri rozoberaní nedolámali plastové držiaky.
Re: Ukazatel paliva
vyriesil si to?
mne tiez zacal blbnut palivomer. raz ukazuje nulu pricom kontrolka rezervy nesvieti, raz mi ukazoval uplne plnu nadrz, inokedy zas klesala a stupala rucicka podla toho ci som siel do pravotocivej zakruty alebo lavotocivej.. som z toho blbec.. co by to mohlo byt?
mne tiez zacal blbnut palivomer. raz ukazuje nulu pricom kontrolka rezervy nesvieti, raz mi ukazoval uplne plnu nadrz, inokedy zas klesala a stupala rucicka podla toho ci som siel do pravotocivej zakruty alebo lavotocivej.. som z toho blbec.. co by to mohlo byt?
FIAT Palio Weekend 1.7 TD