ducato 2.8 jtd nestartuje,len na roztah na dvoch metroch
Moderátor: peta.smolik
ducato 2.8 jtd nestartuje,len na roztah na dvoch metroch
zdravím vás,mám ducato 2.8 jtd r.v 2003 a mám problém so štartovaním aj za tepla aj za studena. motor točí ako blázon a nič. ked ho potlacíme tak to chytí na 2 metroch. pred rokom mi menili čerpadlo a teraz v servise na diagnostike zistili že dáva slabý tlak tak objednali nové čerpadlo.vymenili.slo to 2 dni a zase to isté. neštartuje.len roztlačiť poradte mi prosím ak ste sa už stretli s takýmto problémom
- Reklama
Re: ducato 2.8 jtd nestartuje,len na roztah na dvoch metroch
Mám ten samý problem akorat s tím že to po dlouhem točení chytne a na roztlačení to chytne okamžitě tak bych taky uvítal radu protože si myslím že to za chvilku už taky chytat nebude.
Mám ten samý problem akorat s tím že to po dlouhem točení chytne a na roztlačení to chytne okamžitě tak bych taky uvítal radu protože si myslím že to za chvilku už taky chytat nebude.
zatial mam dve alternatívy. bud to bude jedna vadná tryska alebo snímač otáčok. tieto závady mali kamaráti na svojich autách tak dúfam že to bude jedna z nich. tiež mali tie isté príznaky. vyskúšam a dám vediet.
u mě pořád stejný zkoušel jsem vyčistit regulátor tlaku protože mi to zlobilo ale to chcípalo za jízdy a tím to není.Je něco nového?
zatial nic,musí to ešte vydržať týžden alebo dva nemôžem to odstavit ani na den. vela roboty. na vyskúšanie trysiek treba minimálne tri dni a ja teraz nemám ani jeden. obcas to naveľa pobiede chytí (inokedy len roztah) ale ostane svietit čerpadlo a motor nemá výkon,len ked sa zohreje vypne znova naštartuje tak čerpadlo zhasne a už to ťahá ako má. som ja zvedavý čo to bude
U mě opraveno byl vadný vstřik.
tak u mna tiež dva vadné vstreky. len ich nekupujte priamo vo fiate lebo chcú za jeden cez 900 eur. my sme zohnali po 360.