kotuce z hgt na 1.2
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
kotuce z hgt na 1.2
chcel by som sa spytat ci niekto nema skusenost ci sedia z bravo hgt komplet brzdy zo zadnej napravy na punto mk2a 1.2 8V bez prerabky...teda ide o to ze chcem vymenit bubny za kotuce a taktiez chcem vediet, ze ak vobec budu sediet,tak je potrebne menit este nieco ine (napr.lozisko atd..) okrem bubon za kotuc+brzdove "celuste"??? diky za info
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- Reklama
Re: kotuce z hgt na 1.2
no na 1 punte som to robil ale na 2 punte to asi nebude take jednoduche....raz som to študoval a mislim že tam bolo treba meniť celý zadný náboj čo drží na tych 4 šroboch ....
...a cela naprava kdesi nie je na predaj
presne toto by zaujímalo aj mňa. A ešte som rozmýšlal dať kotúče a platničky
z HGT dopredu. . . len neviem či by nebolo treba meniť aj brzdiče a ich uchytenie... alebo?
z HGT dopredu. . . len neviem či by nebolo treba meniť aj brzdiče a ich uchytenie... alebo?
mk2b 1.4 16V 5D
nejde o to ze nestacia, stacia....ale ak mam kupovat nove bubny a menit ich a za taku cenu viem kupit z havarovaneho hgt kotuce,tak preco tam nedat rovno kotuce...a taktiez ak tam das elektrony tak bubon tam spati jak hovado..kotuc je kotucoldoss píše:Sériové brzdy nestačia? Iba sa pýtam.
prave o ten naboj mi ide, ak ho treba menit,tak seriem nato, ak nie, tak idem do toho...len by mohol niekto poradit kto to uz skusal robitpepaxx píše:no na 1 punte som to robil ale na 2 punte to asi nebude take jednoduche....raz som to študoval a mislim že tam bolo treba meniť celý zadný náboj čo drží na tych 4 šroboch ....
tak ak maš možnosť kupiť celu tu napravu za dobru cenu nevahaj a prerob to...určite to bude lepšie aj na udržbu, brzdenie...
- ale určite tam treba aj ine lanovody ručnej brzdy, trubky....je to náročná úprava ale tak stoji to za to...
predne brzdy z hgt sedia len musíš vymeniť brzdiče a kotúč....
- ale určite tam treba aj ine lanovody ručnej brzdy, trubky....je to náročná úprava ale tak stoji to za to...
predne brzdy z hgt sedia len musíš vymeniť brzdiče a kotúč....