Co se komu stalo s Fiátkem v zimě? jak jste zimu přežili?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Co se komu stalo s Fiátkem v zimě? jak jste zimu přežili?
Já celkem asi v pohodě až na maličkou dírku na zadním blatníku zvenku nad prahem (nacpal sem tam kus černýho molitanu předtím sem tam stříknul 2 injekční stříkačky oleje)))) a čekám až bude čas tak to zavařím asi spolu s kusem podlahy za řidičovým sedadlem...
Jo a mám v prde-li čepy řízení páč to mlátí do volantu (to je naštěstí záležitost pár stovek+geo)
Poprvé sem za 13 let(183tis.km) dolil mezi výměnama olej do motoru sice jen 0,3 ale stejně mně to deptá od poslední výměny sem najel 5tis.km
Při přezouvání na letní kola minulej tejden sem zjistil že přední gumy protektory OBNOVA RPT-01 umřely-sou vyboulený ven uprostřed což značí zbouranou kordu ještě na nich zůstaly 3mm ale vydržely 40tis.km a 5 zim!!! byly to moje druhý nejlepší zimáky hned za Pirelli
Zadní Kormoran Snowpro maji ještě 6mm takže v poho
Letní přední Matador MP12 budou taky za chvíli na kaši takže budu muset koopit 2letní a 2zimní gumy a díval sem se že asi vlnovec na vejfuku bude za chvíli taky KO jinak snad nic ale ono určitě něco příjde
PS: průměrná spotřeba za zimu 6,4L/100km = docela hodně prndaček po městě a blízkém okolí
Jo a mám v prde-li čepy řízení páč to mlátí do volantu (to je naštěstí záležitost pár stovek+geo)
Poprvé sem za 13 let(183tis.km) dolil mezi výměnama olej do motoru sice jen 0,3 ale stejně mně to deptá od poslední výměny sem najel 5tis.km
Při přezouvání na letní kola minulej tejden sem zjistil že přední gumy protektory OBNOVA RPT-01 umřely-sou vyboulený ven uprostřed což značí zbouranou kordu ještě na nich zůstaly 3mm ale vydržely 40tis.km a 5 zim!!! byly to moje druhý nejlepší zimáky hned za Pirelli
Zadní Kormoran Snowpro maji ještě 6mm takže v poho
Letní přední Matador MP12 budou taky za chvíli na kaši takže budu muset koopit 2letní a 2zimní gumy a díval sem se že asi vlnovec na vejfuku bude za chvíli taky KO jinak snad nic ale ono určitě něco příjde
PS: průměrná spotřeba za zimu 6,4L/100km = docela hodně prndaček po městě a blízkém okolí
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
Re: Co se komu stalo s Fiátkem v zimě? jak jste zimu přežili
Praskl jsem přední nárazník o sněhovou bariéru. Neznačkový z prd materiálu
Sbohem. :-)
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja mám asi 3 nové priehlbinky na aute. Ale nespôsobila ich zima, ale prijeba..hlúpi ludia na parkovisku
Ja mam este viac vyjeb.nu napravu ako som mal predtym , ale inac v pohode. No a termostat este
HGT
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
vlnovec v háji + gumový uchycení výfuku se odporoučelo, ale už je to dávno opraveno
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
nic.sjetý nový zimáky
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
můj puntík přežil zimu na 100% od listopadu do poloviny března stál v garáži (tak jako každý rok) a čekal než ta hnusná zima skončí ..takže nějaké vady na laku od odlétajících kamínků a vymlácený podvozek z děr nemusím řešit
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
tak na to, že Puntas jazdil skoro každy den, parkoval vonku iba pod pristreškom a vobec som sa mu nevenoval tak uplne v pohode, akorat čo mu pribudlo na pár miestach trochu hrdze, ale tej sa dúfam že do leta uplne zbaví
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mojho puntasa trocha poznacilo,urcite kamienky ktore viac schytala kapota a lutostivy naraznik ktory uz som mal obity od kamienkov hodne ak som zohnal,tak isto trocha po dverach od kamienkov (na zimu sa neoplati gumy siroke ako 175 a viac+ak este nemate zastierky tak to Vam ohadze odpredu dozadu dvere),pocas jedneho brutalneho mrazu a predtym dazda tak zaliala voda auto ze pri otvoreni dveri mi lad az vytrhol farbu z klucky,nastastie ako je ohyb do vnutra takze moc nevidno,a trocha mi zacalo chytat hrdzu okolo zamku 5.dveri ,ci pravy rohy 5.dveri uplne dole..zachvilu sa to bude robit.To by bolo asi vse..zima je neprijemna..a buchat si hlavu o stol nema zmysel..na aute sa jazdilo dennodenne
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja som na aute tiez jazdil vacsinou dennodenne a odniesla si to hlavne predna kapota ktora kje tak neskutocne dohukana od kamienkou ze nemam nato slov a este sa mi stalo ze sa mi zacina na kufri robit take dubky vypukle farby takze tak
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dá se koupit kousek průhledné folie na auto? MYSLÍM TY FOLIE CO SE POUŽÍVAJÍ NA PŘEBARVENÍ AUT(SAMOLEPÍCÍ). Potřebuji čirou kolem víčka nádrže.
ja sem si rozbil přední nárazník o zmrlý sníh jinak pohoda
/F/I/A/T/ Punto GT run on MegaSquirt 2 Extra, Innovate LC-1 wideband, Garrett TB2810, vstřiky Delphi 440ccm, sani Simota, spojka HDS 57, vyfuk 60mm, HKS blow off valve, Walbro 255l/h, EBC, FMIC, 2XXHP
1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
I ty?kubito píše:ja sem si rozbil přední nárazník o zmrlý sníh jinak pohoda
Skoncila technicka a jeste sem se nedostal k tomu udelat ji znova ..
-
- Všeználek
tak pridam sa k tym ktori sme si pocas tejto zimy poskodili predny naraznik (u mna je to vlastna hlupost ale co uz)
tak ako aj kolegovia vyssie, tiez si to odniesli capy na prednej naprave, nejaka ta hrdza na zadnych falcoch, jedna hmlovka prestala svietit (dufam ze len ziarovka) a inak vsetko ok..
puntas caka na povolenie pristavit do garaze a vsetky tieto nedostatky budu v dohladnej dobe odstranene, plus mozno nieco naviac )
tak ako aj kolegovia vyssie, tiez si to odniesli capy na prednej naprave, nejaka ta hrdza na zadnych falcoch, jedna hmlovka prestala svietit (dufam ze len ziarovka) a inak vsetko ok..
puntas caka na povolenie pristavit do garaze a vsetky tieto nedostatky budu v dohladnej dobe odstranene, plus mozno nieco naviac )
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi