Dotaz na lambdu...

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Hanesek
Začátečník

Dotaz na lambdu...

Příspěvek od Hanesek »

Zdravím vás,mám takový dotaz.Je možné aby byla lambda nějakym způsobem špatná a zároveň se to neobjevilo na spotřebě?
Reklama

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Ano.
Hustokrutost
prevod
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prevod »

no neviem vacsinou ked je chytena lambda ..tak sa to na spotrebe prejavi ... mne vzdy po vymene lambdy klesla spotreba ..sice nemenil som ju 1ooo x ,ale sest krat minimaalne ...
Hanesek
Začátečník

Příspěvek od Hanesek »

No já se ptám protože za studena to nechce táhnout a připadne mi jako by to špatně mýchalo tu směs.Ve vyššich otáčkách je to v pohodě na jedničku ale v nižšich ja přeřadim na dva je to horši tak mě napadla lambda.Po zahřátí je to ok.Spotřeba neni nijak nenormální.Proto se ptám
_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

a co treba vzduchovy a palivovy filtr nebo svicky?
Hanesek
Začátečník

Příspěvek od Hanesek »

no vzduchový,palivový filtr je novej a svíčky taky tak právě nevim:-(
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Hanesek píše:No já se ptám protože za studena to nechce táhnout a připadne mi jako by to špatně mýchalo tu směs.Ve vyššich otáčkách je to v pohodě na jedničku ale v nižšich ja přeřadim na dva je to horši tak mě napadla lambda.Po zahřátí je to ok.Spotřeba neni nijak nenormální.Proto se ptám
A co tankujes za benzin? Jednou sem natankoval u Unicornu a auto za studena v nizsich otackach jelo jako skodovka bez sytice... :-D Ve vyssich relativne ok. Pak kdyz sem dal Aral, nebo cokoliv kvalitniho, auto bylo k nepoznani. Za studena i za tepla... Mozna nalij do nadrze nejakou srajdu na odvodneni. Doporucuju Wynns.
Hustokrutost
_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

ja mival problemy s OMV v Uherskem hradisti, kdyz jsem tam natankoval, tak to vubec nejelo kazdy kopec na 3 a sotva to jelo
Hanesek
Začátečník

Příspěvek od Hanesek »

no něco na to odvodněni bych mohl zkusit.Ani nevim kde tankuju ale v podstatě furt na jednom a tom samym mistě.Jen minimálně jinde.Zkusim to odvodnit a vzit benzin jinde a uvidim co to udělá
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“