Kvalita benzinu na vykon a kultivovanost chodu motoru ???
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Kvalita benzinu na vykon a kultivovanost chodu motoru ???
Vo štvrtok som bol nútený zastaviť a natankovať na č.s. Slovnaft na Zeleneči (dilanica medzi BA a Trnavou).
Od vtedy mám pocit, že auto je mierne lenivšie a na volnobehu nejde tak ticho a kultivovane. Samozrejme nieje to žiadny velky rachot. Pri jazde je zvuk OK. Skúsim vybehať nádrž do prázdna a potom tam dať nejakych 10 litrov 98čky, nech sa to trošku prečistí.
Môže mať kvalita benzínu mierny vplyv na výkon a kultivovanost chodu motoru?
Osobne nemám v láske č.s Slovnaft, vzhľadom na ich technicky a vekovy stav, no nepredpokladal som, že pri dialnici by mohlo byť čosi také ako zlý benzín. Inak tankujem 90% Shell a keď ten neviem nájsť tak OMV. V ostatné č.s. na slovensku nemám dôveru. Prípadne ak viete poradiť konkrétnu č.s. a druh paliva, budem len rád .
Od vtedy mám pocit, že auto je mierne lenivšie a na volnobehu nejde tak ticho a kultivovane. Samozrejme nieje to žiadny velky rachot. Pri jazde je zvuk OK. Skúsim vybehať nádrž do prázdna a potom tam dať nejakych 10 litrov 98čky, nech sa to trošku prečistí.
Môže mať kvalita benzínu mierny vplyv na výkon a kultivovanost chodu motoru?
Osobne nemám v láske č.s Slovnaft, vzhľadom na ich technicky a vekovy stav, no nepredpokladal som, že pri dialnici by mohlo byť čosi také ako zlý benzín. Inak tankujem 90% Shell a keď ten neviem nájsť tak OMV. V ostatné č.s. na slovensku nemám dôveru. Prípadne ak viete poradiť konkrétnu č.s. a druh paliva, budem len rád .
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
- Reklama
Re: Kvalita benzinu na vykon a kultivovanost chodu motoru ??
Mohl jsi natankovat nějakou sračku. Zřejmě zbytek nafty(+bio sračka) po nevyčištěné cisterně. Já tankuji kvalitní Tesco benzín.
No to bude asi riziko tankovnia v SR nikdy nevies, kde ta oklamu alebo inak povedane co tankujes ... Kvalita TESCO tak na to by som teda nemal odvahu...
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
slovnaft nikdy, na to nechce íst ani stara škodovka, raz na bučanskej v trnave a stačilo, do fiata OMV, SHELL, AVANTI kedy si mal kvalitní benzín neviem teraz, ale patrí pod OMV, väčšinou zaleži na prenajomcovi čerpacej stanice,
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Veru tak slovnaft uz nikdy. Jedine Shell, alebo OMV.
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
Nevím co máte proti Tescu. Mají standardní benzín,i standardní naftu. Nikdy problém.
Proti TESCU nic sak potravin maju dobry vyber
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
A benzín stejný jako Shelu
ked tento rok pojde benzin az na 2e, chcem vidiet kto budete tankovat shell, dokonca v-power .)
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já tankuju na Tank ONO Nejlevnější benzín ale stále fronty Kvalita dobrá Včera cena 31,50 Nat 95
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Ja tankuji na Shell,OMV,Agip a když dochází loave tak na no name čerpačce kde maj většinou o korunu levnější naftu ale pak mám větší spotřebu + auto nedokáže tak dobře táhnout od nizžíš otáček a ty ranní starty jsou taky utrpení.
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Po poslednej skúsenosti si ja radšej priplatím a ostanem verný Shell.
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
- Competizione
- Začátečník
Veru,veru,jedine Shell aj ked bude stát viac.Inak ja mám Alfu 147 a do toho len V-power.
pro mě je důležitá cena a že to auto jede. samozřejmě netankuju někde na dědině v JZD. většinou je to lukoil, eurooil, vena trade(E85) a makro. jinak v tescu a makru by měl být benzín OMW
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
vena trade(E85) Fakt?