Snížení punta?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Snížení punta?
Zajímalo by mě o kolik snížit punto aby u předního kola byla konstantní mezera??
http://www.designercars.dk/biler/Fiat-Punto-13.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; aby to vypadalo jako na fotce
http://www.designercars.dk/biler/Fiat-Punto-13.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; aby to vypadalo jako na fotce
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
- Reklama
Re: Snížení punta?
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
60/40 je podle mě akorát... Katy sice bude mít jinej názor, ale myslím, že aby to vypadalo jako na té fotce tohle snížení stačí
EDIT: Tohle je moje na 60/40
EDIT: Tohle je moje na 60/40
- Přílohy
-
- Fotografie0247.jpg (243.96 KiB) Zobrazeno 5126 x
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Já nepotřebuju ani tak zadek jako předek.vzadu mám podvozek z GT a vypadá to dobře(ono je to na cabriu takže zadek to má těžší) ale právě se mi nelíbí ta nehezká mezera vpředu.Navíc už to nemám na normální ježdění tak je mi jedno jestli je to tvrdší.
a jestli někdo neví kde by šel nějaký kvalitní podvozek koupit ale stačí mi jen na předek.
a jestli někdo neví kde by šel nějaký kvalitní podvozek koupit ale stačí mi jen na předek.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
Těžko někde koupíš jen přední pružiny... spíš celou sadu...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
tak ako kolega píše 60/40 je ok..ja mám tiež a dá sa s tým jazdiť aj v bežnej premávke, treba dávať síce pozor na vyjazdené kolaje ale dá sa to...
- ..len pružiny by som už nekupoval....nie je to zlé ale ak máš možnosť porovnať tak je to úplný rozdiel jazdiť na zníženom aute kde sú kratšie pružiny aj tlmiče ako nechať pôvodné tlmiče a dať kratšie pružiny...dá sa to ale už by som to viac nerobíl
- kúpíš čolklvek, pružiny bez tlmičou, tlmiče bez pružín, alebo celý podvozok záleží len ako si na tom finančne...
- ..len pružiny by som už nekupoval....nie je to zlé ale ak máš možnosť porovnať tak je to úplný rozdiel jazdiť na zníženom aute kde sú kratšie pružiny aj tlmiče ako nechať pôvodné tlmiče a dať kratšie pružiny...dá sa to ale už by som to viac nerobíl
- kúpíš čolklvek, pružiny bez tlmičou, tlmiče bez pružín, alebo celý podvozok záleží len ako si na tom finančne...
- Přílohy
-
- DSC01785.JPG (74.66 KiB) Zobrazeno 5082 x
prachy nejsou problém,ale já už nechci snižovat zadek protože tam mám zadek z GT a myslím že super,protože já chci abych měl na autě konstantní mezery na kolech.to co máš vzadu ty už je moc.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
Kup si štelovák...máš mezery vyřešenýMr.pilot píše:prachy nejsou problém,ale já už nechci snižovat zadek protože tam mám zadek z GT a myslím že super,protože já chci abych měl na autě konstantní mezery na kolech.to co máš vzadu ty už je moc.
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
to se mi moc nelíbí kůli tomu seřizování,protože já to tam chci prostě jednou dát a 20 let od toho mít pokoj.navíc se mi nelíbí ta technologie seřizování protože to tam můžo rovnou dát jiný pružiny a tlumiče z GT
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
A co se ti na tom seřizování nezdá?? A btw tlumiče, který vydrží 20 let je podle mě čirá utopie, pokud auto normálně jezdí...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
k mojemu zniženiu zadku...to sa ti zda asi zla fotka a bolo ešťe zatiahnuta ručná tak to trocha sadlo dolu, a neboo to na rovine....
ale je to asi niečo také ako je na tom červenom GT také zníženie
neviem či origo gt pružiny sú nižšie...tuhšie sú to viem
k štelováku...je to dobrá vec ale tiež si myslím že raz to našteluješ a už s tým nemusíš robyť nikdy nič...akurát ak jazdíš cez zymu môžeš si to podvihnúť, a na jar znova klesnúť.... ale zasa na druhej strane je to minimalne o 100% drahšie ako pevné pružiny s tlmičmi...tak ak vieš kolko chceš znížiť predok, a zadok štelovák je zbytočný....ne vždy najniššie je najlepšie
skôr čo by ma zaujímalo či niekto niekde videl vzduchoví podvozok na punto???.....(viem že vw group má ...ktovie či to ktosi vyrába aj pre fiat)...ešťe som to neskúmal ale to by mohlo byť zaujímavé...
ale je to asi niečo také ako je na tom červenom GT také zníženie
neviem či origo gt pružiny sú nižšie...tuhšie sú to viem
k štelováku...je to dobrá vec ale tiež si myslím že raz to našteluješ a už s tým nemusíš robyť nikdy nič...akurát ak jazdíš cez zymu môžeš si to podvihnúť, a na jar znova klesnúť.... ale zasa na druhej strane je to minimalne o 100% drahšie ako pevné pružiny s tlmičmi...tak ak vieš kolko chceš znížiť predok, a zadok štelovák je zbytočný....ne vždy najniššie je najlepšie
skôr čo by ma zaujímalo či niekto niekde videl vzduchoví podvozok na punto???.....(viem že vw group má ...ktovie či to ktosi vyrába aj pre fiat)...ešťe som to neskúmal ale to by mohlo byť zaujímavé...
seřizovat to nechci,protože to nemám na normální ježdění a v zimě to zatím za 15let jelo asi 2x.a pokaždé jsem to pak umyl od soli.
Tohle auto je už jen pro zábavu.
Možná nesmyls,ale koupit nějaký pružiny cca snížené o 60mm a použít na to tlumiče z GT??nezkoušel to někdo?
Možná nesmyls,ale koupit nějaký pružiny cca snížené o 60mm a použít na to tlumiče z GT??nezkoušel to někdo?
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
dnes som pozeral viedá puntíkov a na toto som narazil http://www.youtube.com/watch?v=kDP_VILE ... playnext=2" onclick="window.open(this.href);return false;pepaxx píše:skôr čo by ma zaujímalo či niekto niekde videl vzduchoví podvozok na punto???.....(viem že vw group má ...ktovie či to ktosi vyrába aj pre fiat)...ešťe som to neskúmal ale to by mohlo byť zaujímavé...
Fiat Punto 1.2 16V 3D,r.v.2004
Mr.pilot píše:seřizovat to nechci,protože to nemám na normální ježdění a v zimě to zatím za 15let jelo asi 2x.a pokaždé jsem to pak umyl od soli.
tak potom nemáš čo riešiť kúp nejaký pevný podvozok, trebarz to zníženie 60/40...kúp to aj s trlmičmi a nerieš....tei tlmiče z gt nie sú kratšie ani nie tuhšie bude ti to mierne hopkať, dá sa na tom jazdiť ale ked sa odvezieš na aute s kratšími tlmičmi stavaními na kratšie pružiny...uvidiš rozdiel
dusan.dd píše:dnes som pozeral viedá puntíkov a na toto som narazil http://www.youtube.com/watch?v=kDP_VILE ... playnext=2" onclick="window.open(this.href);return false;pepaxx píše:skôr čo by ma zaujímalo či niekto niekde videl vzduchoví podvozok na punto???.....(viem že vw group má ...ktovie či to ktosi vyrába aj pre fiat)...ešťe som to neskúmal ale to by mohlo byť zaujímavé...
zaujimavé...ešťe tak zistiť kto to vyrába a koko stojí taká sranda....ale supre...tá ručná ako si povrzgáva to sa mi páči najviac ...ktovie čo punto 1