MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: fiat punto cabrio 85
no tak vymazlil sis ho pekne... kola, interier jsou neokoukany a chvalim. ty sedacky mas jen presite ?
ale za to denni sviceni ja bych střílela !!! a je to uz tak ošklivy jak to ma každy nabastleny, jen aby t oměl. nehlede na to, ze to oslnuje.
btw: a upravuji ti nazev tematu
2radekrat: a v cem jsou MK1 cabro jina nez MK1 necabro ?! nesoukromniči a raději přijeďte oba na normalni punto sraz
ale za to denni sviceni ja bych střílela !!! a je to uz tak ošklivy jak to ma každy nabastleny, jen aby t oměl. nehlede na to, ze to oslnuje.
2radekrat: a v cem jsou MK1 cabro jina nez MK1 necabro ?! nesoukromniči a raději přijeďte oba na normalni punto sraz
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
Katy píše:no tak vymazlil sis ho pekne... kola, interier jsou neokoukany a chvalim. ty sedacky mas jen presite ?
dakujem...tie sedačky su original neboli v tom aute ale z rovnakeho modelu... to denne svietenie je super nemusiš fur vysvecovať s xenon a ked maš žiarovky h7 to abi človek každy mesiac menil ....ale tak su pacienti čo to použivaju v noci aj s hmlovkami a na tich treba poriadne cvikačky .... ved je to denne svietenie ...a kto nevidi nech si kupi nočne videnie
a ten zraz kludne by som kdesi prišiel ... ja nie som sukromnik...neviem ako kolega:-)...
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
tie sedačky sú super ale koža a kabrio je pre mňa nemysliteľné mal som už tú česť jazdiť s dekou, a akonáhle bolo auto dve hodiny bez strechy na slnku pekne ju vytiahnuť, položiť na sedačku a tak cestovať, bola tak rozžeravené že sa tam nijako nedalo sedieť akú máš ty s tým skúsenosť? a ozaj tie kolá sú parádne
FIAT PUNTO CABRIO
prave naopak...koža a cabrio idu k sebe...maš strechu dole večer pada rosa,troška zotieš ideš dalej kdežto latka ti ostane vlhka ešťe neviem dokedy, tiež prach ktori je pri otvorenej strech všade utrieš a parada....PunTUN píše:tie sedačky sú super ale koža a kabrio je pre mňa nemysliteľné mal som už tú česť jazdiť s dekou, a akonáhle bolo auto dve hodiny bez strechy na slnku pekne ju vytiahnuť, položiť na sedačku a tak cestovať, bola tak rozžeravené že sa tam nijako nedalo sedieť akú máš ty s tým skúsenosť? a ozaj tie kolá sú parádne
každy si mysli že koža je v zime chladna....možem potvrdiť je ale sadneš na sedačku a je to len 1 pocit zachiločku maš kožu zahriatu kdežto látka tá je studená stále...lebo koža zadrži teplo tela a hreje ta kdežto cez látku nahrievaš aj molitán
a naopak že je strašne rozohriata v lete...ale pozor nie je to čierna koža ale šeda ja som si nikdy neopalil na koži neopalil zadok a zasa je horuca iba chvilu odovzda teplo telu a potom nejde zbytočne teplo z molitanévého sedáka
mal som možnosť to vyskúšať kedže som mal 2 roky látku
za kolesá dík
Kabros je proste hezci. Ale je fakt ze na puntackej sraz musim taky dorazitKaty píše: 2radekrat: a v cem jsou MK1 cabro jina nez MK1 necabro ?! nesoukromniči a raději přijeďte oba na normalni punto sraz
2pepaxx: to ale neni seriova vyroba tech sedacek.. to si taky musel nechat nekdo presit ne ?
jinak Punto sraz v CZ planujeme 24-26.6. u Nachodu ale taky doufam, ze kluci udelaji na SK v ranči pod Babicou nekdy v lete.sleduji sekci Srazy a budes vedet kam jet
2radekrat: mne se teda zezadu vice libi prdelka puntika s velkyma svetlama... navic v tom byli tak trochu prukopnici.
ale kazdy mame to co se nam libi v nicem jinym to jiny neni takze se klidne muzeme setkat vsichni dohromady.
jo to Grande uz je upa o necem jinym.
jinak Punto sraz v CZ planujeme 24-26.6. u Nachodu ale taky doufam, ze kluci udelaji na SK v ranči pod Babicou nekdy v lete.sleduji sekci Srazy a budes vedet kam jet
2radekrat: mne se teda zezadu vice libi prdelka puntika s velkyma svetlama... navic v tom byli tak trochu prukopnici.
ale kazdy mame to co se nam libi v nicem jinym to jiny neni takze se klidne muzeme setkat vsichni dohromady.
jo to Grande uz je upa o necem jinym.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
no nechcem robiť chitreho ale pozeral som to vo viacerich nielen cabrio vonku čo maju seriove sedačky a mali to rovnako akurat pasik bol bieli, dokonca som videl aj červeny...auto bolo z vonku červene....tak asi to je seriove neviem či by sa niekomu v D chcelo s tym hrať, kedže vieme aky maju nemci nazor na fiat a talianske auta..
tak jestli to je opravdu seriove tak to se teda Fiataci pochlapili !!!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
akurat som to overoval a je to seriove...predne sedačky prešite maju aj nie cabriolety
10 úprava výmena sériových tlmičou za kratšie
- v znížení auta sa nič nezmenilo
- jazdné vlastnosti zostali rovnaké
- zato konfort jazdy je neporovnateľný!!!!!
- v znížení auta sa nič nezmenilo
- jazdné vlastnosti zostali rovnaké
- zato konfort jazdy je neporovnateľný!!!!!
- Přílohy
-
- DSC01767.JPG (56.93 KiB) Zobrazeno 3517 x
-
- DSC01761.JPG (70.41 KiB) Zobrazeno 3517 x
-
- DSC01759.JPG (47.1 KiB) Zobrazeno 3517 x
nazdar..prvomrade poklona za puntasa..pekne si ho dal dokopy.
chcem sa ta opytat,ci si si kupoval cely naraznik aj s ostrekovacmi a svetla,alebo ostrekovace si kupil zvlast...dik
chcem sa ta opytat,ci si si kupoval cely naraznik aj s ostrekovacmi a svetla,alebo ostrekovace si kupil zvlast...dik
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
dakujemdiablik píše:nazdar..prvomrade poklona za puntasa..pekne si ho dal dokopy.
naraznik....nie naraznik som nekupoval cely kedže som mal vybavu Elx a ten už mal veľkú mriežku ako na GT...akurat bolo pre montáž ostrekovačou vyvrtať 6 dier...ostrekovače som kupil zvlašť ale su z punta GT
kde sa ti ich podarilo zohnat?...aj ja by som ich chcel,ale nedari sa mi ich najst..ak som nasiel,tak len s naraznikom
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Pekna prezentacia.... mal som tu cest sa v nom odviest Je to super auto a dost pritahuje pozornost AJ JA CHCEM !
Punto Cabrio
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tieto Lanciacke elektrony su strašne pekne, veľmi sa mi páčia na thesise ale tam sú vo väčšom rozmere ale seknu aj špuntovi
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD