Také jsem to rozebral a jelikož tam nemám ten plast tak to bylo rychlé horší to bylo složit ale výsledek stojí zato.
Drží to pouze na dvou šroubech takže z auta to jde sundat rychle a pak samotný zámek drží jen na jednom šroubku což je taky super ale já blb jsem si to zapoměl nafotit a při skládání jsem se pěkně zapotil.
Bohužel jsem měl větší problémy než jsem čekal.
Ačkoliv seriový číslo klíče se zámkem pasoval samoný klíč mne nedokázal jednu západku (bo co to je) zastrčit tak jsem to vyrachňal v benzínu neboť to bylo zoxidovaný festovně a tý hlíny tam taky nebylo zrovna málo a musel jsem tu nevracející se západku kompletně zbrousit (nechtělo se mne ju oddělávat neboť jsem nevěděl jestli to jde a taky jsem nechtěl aby se tam dostával bordel či se mne celý zámek rosypal) taky jsem projistotu jemě zbrousil všechny hrany a boky těch "západek" aby to lépe chodilo + jsem to promáznul olejem na šicí stroje

a trochou vazelíny ať se to lépe pohybuje.
Bohužel jsem zjistil že taliáni to dělají z mosazy takže se to rychle ničí a proto ty problémy.
Nevidím to jako opravu na trvalo je to spíše jen dočastné než se tam zase dostane písek a blato a taky mne nenapadlo jak tomu zabránit neboť je to otevřený takže kdyby měl někdo nějaké nápady jak zabránit znečištěním tak sem s tím, myslím že nebudu jediný který to ocení

Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03