TIP - úprava interieru a podsvícení budíků
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Volant vypadá v poho...
A všiml jsem si že jdeš taky do modré...
To máš lak nebo jinou upravu, není to s té fotky úplně jasné...chci taky lakovat mj. ten plast okolo řadičky tak se chci zeptat jak jsi postupoval. Jde mi o to že u hladkých plastů by lakovaní neměl být problém, ale jak jsi to dělal u toho "ala kůže" plastu? Nebo jsi ty nerovnosti vyrovnal a potom až barvil? Já bych chtěl právě zachovat ten povrch...
A otázka pro ty co už v Puňtovi něco lakovali: máte nějaký zaručený postup? Něco už jsem o tom přečetl, ale ne ve všech autech jsou stejné plasty a tak by mě a myslím že nejen mě zajímalo jak na to jít v Puňtovi?
A všiml jsem si že jdeš taky do modré...
To máš lak nebo jinou upravu, není to s té fotky úplně jasné...chci taky lakovat mj. ten plast okolo řadičky tak se chci zeptat jak jsi postupoval. Jde mi o to že u hladkých plastů by lakovaní neměl být problém, ale jak jsi to dělal u toho "ala kůže" plastu? Nebo jsi ty nerovnosti vyrovnal a potom až barvil? Já bych chtěl právě zachovat ten povrch...
A otázka pro ty co už v Puňtovi něco lakovali: máte nějaký zaručený postup? Něco už jsem o tom přečetl, ale ne ve všech autech jsou stejné plasty a tak by mě a myslím že nejen mě zajímalo jak na to jít v Puňtovi?
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
Tak to jo, kluci.
Kdysi jsem uvažoval o přepínačích taky, ale myslel jsem to jako tzv. manuální imobilzér - prostě určitá kombinace dovolila nastartovat.
Máš to skoro opravdu jako v letadle - strobo, neony - to je např. jako poziční, přistávací a pojezdová světla
SUPER
Kdysi jsem uvažoval o přepínačích taky, ale myslel jsem to jako tzv. manuální imobilzér - prostě určitá kombinace dovolila nastartovat.
Máš to skoro opravdu jako v letadle - strobo, neony - to je např. jako poziční, přistávací a pojezdová světla
SUPER
Fiat Punto MkI, r. v. 1996, 5dv., 1.1, zelenomodrá metla
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
NIE!!! V zadu za ručnou brzdou je popolník. Vyklop, vytiahni. Tam je jeden imbusák. Pod ručkou je plast. Páčiť od predu, nie od ručky. Potom dva krížové pod koženkou. Nepotrebuješ ale dolnu stred, ale len panel pod rádiom. Daj dolu oba boky pri nohách. Dva imbusáky. Myslím, že pod popolníkom sú ešte ... Ľahko rozobratelné.... Potom len krížaky a ideš vyššie a vyššie... Chňápeš?Sporting 1.2 píše:HELP. Potrebujem sa dostat k podscieteniu tlacitok a ovladacom kurenia. Vie niekto poradit ako rozoberiem stredovy panel na Punte II? Treba demontovat aj rychlostnu paku? Vie niekto ako sa da demontovat na tiptronicu??? Nerad by som ju oddr... Vdaka
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
polepi na budiky
chcem sa spytat ci ta cena plati na vsetky budiky ktore su v palubovke alebo len na jeden? je to tych 900-kc na jednej ceskej stranke www.tachocolor.wz.cz-fiat.htm
Naposledy upravil(a) eros dne 06 led 2007, 13:49, celkem upraveno 1 x.