Stratené kľúče - čo mám robiť?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Stratené kľúče - čo mám robiť?
Ahojte, stala sa mi taká nepríjemná vec - stratil som všetky kľúče..
Jedná sa o fiat punto r. 2003, kúpil som to iba s jedným kľúčom a ten som včera kdesi odpásol a neviem ho nájsť..
Bol to taký kľúč, nemalo to zúbky a určite to malo imobilizér..
Ako to mám teraz riešiť? Viete mi poradiť?
Mám ísť do fiatu s techničákom alebo ako? Lebo ani tie kódy od imobilizéra nemám, tak neviem..
Auto mám na dvore zamknuté, ani dnu sa neviem dostať
Vie mi niekto poradiť?
Ale zase nech to nestojí viac ako to auto..
Jedná sa o fiat punto r. 2003, kúpil som to iba s jedným kľúčom a ten som včera kdesi odpásol a neviem ho nájsť..
Bol to taký kľúč, nemalo to zúbky a určite to malo imobilizér..
Ako to mám teraz riešiť? Viete mi poradiť?
Mám ísť do fiatu s techničákom alebo ako? Lebo ani tie kódy od imobilizéra nemám, tak neviem..
Auto mám na dvore zamknuté, ani dnu sa neviem dostať
Vie mi niekto poradiť?
Ale zase nech to nestojí viac ako to auto..
- Reklama
Re: Stratené kľúče - čo mám robiť?
Ve Fiatu Ti podle VIN udělají CODE kartu a náhradní klíč. Také Ti ho nakódují a spárují s jednotkou.
Klíč s dálkou na Alfu mě stál asi 5.000, pokud si dobře pamatuju.
Klíč s dálkou na Alfu mě stál asi 5.000, pokud si dobře pamatuju.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
A ako rýchlo to asi prebiehalo?
A to tých 5000 bolo v SK abo ČK ?
A to tých 5000 bolo v SK abo ČK ?
Imofa Praha, v CZK a už si nepamatuju jak dlouho. Ale posílali to prý z Itálie.
Nejjednodušší bude, když si zavoláš do autorizáku ve svém okolí. Tak získáš benchmark.
Nejjednodušší bude, když si zavoláš do autorizáku ve svém okolí. Tak získáš benchmark.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to je nepříjemný ale ne neřešitelný Pokud máš alespoň CODE card mohlo by to bejt i za méně než 5tis. V CODE card je uložen EAN imobilizeru a mohl by tam bejt i kod k výrobě klíče Pokud tu kartu nemáš platí to co psal Kejml...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
No.. nemám žiadnu kartu od toho
A pýtal som sa vo fiate - skoro 500 eury chcú za to a ešte im mám vraj to auto tam doniesť..
A to fakt neviem ako mám urobiť, keď je zamknuté..
A pýtal som sa vo fiate - skoro 500 eury chcú za to a ešte im mám vraj to auto tam doniesť..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takže udělej dvě věci... 1. zkus se pořádně podívat jestli klíč nenajdeš a jestli víš kde si ho ztratil vytiskni letáky že kdo ti ten klíč donese dostane odměnu no a čekej...
Pokud se klíč nenajde nech si někým šikovným auto otevřít a pak ho nech odtáhnout do Fiatu...
Pokud vylepíš letáky že v podstatě koupíš od nálezce svůj klíč tak si nech auto otevřít a radši ho znehybni aby třeba nálezce tvýho klíče nenapadlo si auto vzít takže vyndej baterku případně hoď auto na hever a sundej kola...
Tvou situaci ti nezávidím jeden můj kamarád řešil stejnou situaci před 7 lety a dopadlo to tak že nálezce vyhrožoval že si auto vezme a kámoš mu nakonec musel zaplatit 10tis. za svůj klíč halt některý lidi jsou svině
PS: v každým případě zkus ten klíč najít a když nenajdeš nabídni odměnu za něj
Pokud se klíč nenajde nech si někým šikovným auto otevřít a pak ho nech odtáhnout do Fiatu...
Pokud vylepíš letáky že v podstatě koupíš od nálezce svůj klíč tak si nech auto otevřít a radši ho znehybni aby třeba nálezce tvýho klíče nenapadlo si auto vzít takže vyndej baterku případně hoď auto na hever a sundej kola...
Tvou situaci ti nezávidím jeden můj kamarád řešil stejnou situaci před 7 lety a dopadlo to tak že nálezce vyhrožoval že si auto vezme a kámoš mu nakonec musel zaplatit 10tis. za svůj klíč halt některý lidi jsou svině
PS: v každým případě zkus ten klíč najít a když nenajdeš nabídni odměnu za něj
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
keby mi to niekto povedal tak ho odvezie nanajvys tak sanitkapeta.smolik píše: a dopadlo to tak že nálezce vyhrožoval že si auto vezme a kámoš mu nakonec musel zaplatit 10tis. za svůj klíč halt některý lidi jsou svině
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ono to bylo v podstatě takhle kámoš jel z hokeje a u domu zaparkoval zamčel a šel dom a v tý chvíli mu klíč vypadl ale byl po zápase takže lehl a spal a ráno prostě klíč nebyl Hledali jsem ho 3 dny páč měl jedinej celou ulici sme opakovaně stříkali horkou vodou a pak solili ale nenašli sme ho Pak sme roznesli letáky No a pak dostal kámoš dopis že klíč ho bude stát 40tis nebo že si auto odveze Takže sme auto vyháčkovali vyndali baterku svíčky a jelikož byly kola rovně sjeli jsme na parkovišti o 10 metrů níž To zloděje-nálezce vyplašilo páč myslel že klíč další kámoš má a v tý chvíli začal couvat a nakonec klíč prodal za 10tis Mezitím jsme oslovili předešlého majitele ale další klíč nebo Master prostě nebyl a ve Fiatu chtěli 34tis za výrobu jiného takže nezbývalo než se domluvit se zlodějem K předání došlo přes 2 prostředníky Byla kámošova blbost že auto kupoval jen s jedním klíčem a když že si hned neopatřil ještě jeden a prostě shoda náhod přispěla též...xeromax píše:keby mi to niekto povedal tak ho odvezie nanajvys tak sanitkapeta.smolik píše: a dopadlo to tak že nálezce vyhrožoval že si auto vezme a kámoš mu nakonec musel zaplatit 10tis. za svůj klíč halt některý lidi jsou svině
lidi jsou svině, ale blbost byla ta, že to nepředal poldům. za vydírání by ho klepli
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
U policajtů jsme byli ale někdo to vytroubil někde v hospodě(ono to probíhalo skoro 2 měsíce)a nálezce se to dozvěděl a proto to nakonec výměna probíhala přes 2 prostředníky ale hlavně že to dopadlo...
Skús sa nakontaktovať na túto klúčovú službu http://www.autokluce.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;PUNTickar píše:No.. nemám žiadnu kartu od toho
Ponúkajú možnosť otvoriť ti auto a tiež vyrobiť klúč a vyčítať kod imobilizeru, bez toho aby si musel čokoľvek meniť na aute. I keď či ti auto nezmizne za mesiac to už tažko povedať. Ale určite je to lacnejšie riešenie ako 500 eur vo fiate. To sa k tej cifre ako dostaly?
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
No to naozaj neviem, čo chceli, ale už majú smolu, skúsil som tie autokluce.sk...
Prišiel pán normálne ku mne domov, otvoril auto, vyrobil mi kľúč podľa pôvodného zámku, ani mu nevadilo, že nemám kartičku s kódmi - vyčítal to z auta, tak mi aj imobilizér nakódoval a bolo..
2 hodiny mu to trvalo, aj som si zaplatil za ne.. 230 eury ma to vyšlo aj s dopravou ku mne..
Takže som vcelku spokojný a v rámci zákonov schválnosti predpokladám, že do týždňa nájdem kľúče
Ale aspoň už môžem jazdiť, paráda!
Prišiel pán normálne ku mne domov, otvoril auto, vyrobil mi kľúč podľa pôvodného zámku, ani mu nevadilo, že nemám kartičku s kódmi - vyčítal to z auta, tak mi aj imobilizér nakódoval a bolo..
2 hodiny mu to trvalo, aj som si zaplatil za ne.. 230 eury ma to vyšlo aj s dopravou ku mne..
Takže som vcelku spokojný a v rámci zákonov schválnosti predpokladám, že do týždňa nájdem kľúče
Ale aspoň už môžem jazdiť, paráda!