Zdravicko, mam taky problem ze som isiel vymenit olej a nesla odtiahnut vypustacia skrutka...tak som skusil hrubsiu silu a prederavil som vanu v tesnej blizkosti okolo zavitu (toto miesto bolo dookola hrdzave) a olej mi vytiekol...ani po zdemontavani vane sa mi neporadilo odtiahnut skrutku
ono to vypada akoby ju nieto zatiahol az za doraz....
vanu idem dat skusit vyvarit a uvidim....z jednej strany je dost hrdzava a doudierana od kamienkov...prave preto som uvazoval ze by nebolo mozno zle kupit nejaku v lepsom stave alebo v najhorsom novu ale taj stoji dost penazi
pri demontazi som zabudol na dve skrutky zo strany spojky pod plechom a zacal som to pacit predcasne skrutkovacom ...takze som trocha ohol lem priruby olejovej vane...vyklepanie kladivom to spravilo ale neni to uplne ono...cierny povodny silikon drzal jak das ale nakoniec orezavacom povolil...
kazdopadne hlavna otazka, ktoru som sa chcel spytat je ze ci je mozne na punto 1.1 B dat aj olejovu vanu z motora 1.2 B....pretoze mam moznost za slusny peniaz kupit prave vanu na 1.2B len neviem ci sa to moze zamenit, ci tam suhlasi trebars pocet otvorov a pod. vie niekto poradit?