VYSOKA SPOTREBA
Moderátor: peta.smolik
VYSOKA SPOTREBA
Vie mi niekto poradiť? Viem, že cez zimu má mať auto spotrebu o 0,5-1 liter väčšiu ale je možné aby mala moja Barchetta spotrebu 18 litrov na 100KM!!!!!!!! V čom môže byť problém? Prosím poradte mi. Neviem ako ostatní ale ja pri tom ako stlačím akceleračný pedál (iba pri zaradenej rýchlosti) počujem také "rapčanie" mechanik mi tvrdi, že je to normálne a že je to vstrekovanie paliva. Počujete to aj vy??
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: VYSOKA SPOTREBA
Ta spotřeba normální není zřejmě ti odešla lambda a pokud máš dvě tak jsou obě dvě kaputlemes píše:Vie mi niekto poradiť? Viem, že cez zimu má mať auto spotrebu o 0,5-1 liter väčšiu ale je možné aby mala moja Barchetta spotrebu 18 litrov na 100KM!!!!!!!! V čom môže byť problém? Prosím poradte mi. Neviem ako ostatní ale ja pri tom ako stlačím akceleračný pedál (iba pri zaradenej rýchlosti) počujem také "rapčanie" mechanik mi tvrdi, že je to normálne a že je to vstrekovanie paliva. Počujete to aj vy??
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To by mně zajímalo proč si založil dvě témata o jednom problému???
PS: vymažte to někdo...
PS: vymažte to někdo...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Najprv som to písal iba pod Barchettu, ale niekto neodpovedal a aj príspevkov je pod barchettou dosť málo tak som to hodil všeobecne pod motory, preto je to 2x