Koupě Liney
Moderátor: peta.smolik
Re: Kupa linei
Proč mu na rovinu neřeknete,že koupil špatně,že Linea je nebezpečný šrot ohrožující život. Bude spokojený a bude klid.
- Reklama
netvrdim ze BMW je top auto ale auta sa prevracaju aj na strechu...keby som stihol zareagovat tak ako som nestihol tak by to asi neslo cez strechu
fait linea 1,4 T-jet
A už by jsi byl mrtvý. Což by byla škoda ne?
Jenomže to černé BMW nejde bokem přes střechu, ale přes oba střešní oblouky... A hlavně: nějak nechápeš konstrukci auta. Po bouračce máš zůstat TY naživu, ne aby bylo auto netknuté.
Nicméně, zkus poslat fotky FIATU s prosbou o vyjádření se k pevnosti Linei.
FIAT Linea 1.4 77k Dynamic
mezek píše:Jenomže to černé BMW nejde bokem přes střechu, ale přes oba střešní oblouky... A hlavně: nějak nechápeš konstrukci auta. Po bouračce máš zůstat TY naživu, ne aby bylo auto netknuté.
to beriem ze nejde o auto ale o ludi v nom...mali sme stasti ze sme vyviazli zdravy.... ale ze nabuchli vankuse mi uz do hlavy nejde....ason na spolujazdcovej strane by mali nakolko sa zohol B stlpik....este si ho poistovna nebola odfotit tak pockame ako sa k tomu vyjadri likvidator....
fait linea 1,4 T-jet
netusim ci v krajnach kde linea ma volant na pravej strane ja hlavovy vankus.....proste ja som mal hlavny naraz na strechu a vankuse nevystrelili....podla mna by aspon hlavove mali vystrelit pri takejto deformacii b stlpika na spolujazdcovej strane...ono to na fotke nieje tak vidiet ale kto to videl na vlastne oci sa cudoval ze sa mi nic nestalo a nevistrelili vankuse ked stlpik je posunuty a pokrceny! mnimalne 10 cisel do karoseriemezek píše:Podívej se tady, co dělá střecha. A má 5*... http://www.youtube.com/watch?v=9I7HafYom5Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale i jinak bych neviděl Lineu tak tragicky, jak popisuješ:
http://www.team-bhp.com/forum/attachmen ... 9-002-.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.team-bhp.com/forum/attachmen ... 9-003-.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.team-bhp.com/forum/attachmen ... 009027.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (nikomu se nic nestalo).
A tady z Polska: http://www.forum.lanciapolska.org/viewt ... 8&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
fait linea 1,4 T-jet
-
- Začátečník
Re: Koupě Liney
Dostal jsem přidělenou Lineu jako služebáka 17.9.2009 s najetými 900 km. Dnes 30.9.2012 jsem s ní doposud najel 213 000 km. Po 1,2 a 3 třídách!!! Jezdím v zimě/létě 6300 km/měsíc. Po dálnici jen 300 km/měsíc. Předtím jsem měl služební Mitsubishi Space Star 1.9 DID 92kw. Říkal jsem si Fiat-sračka. Dnes na Lineu nedám dopustit . Multijet 66kw jsem si pěkně sám zajel a jen já s ním jezdím. Pravidelně po 30 tis.km servis v autorizovaném servisu. Octavia TDI, před 14 dny na dálnici jsem poprvé zkusil co to auto jede, rovina a ručička na tacháku 1mm pod ukazatelem 200 km/h.! Mohutný nový předimenzovaný Jeep se mnou jen tak tak držel krok, a o Octavkach ani nemluvim. To auto je prostě ďábel a do kopce se rychlost skoro neznižuje, stále drží nasazené tempo . Ale to byla jen vyjímka, normálně se snažím dodržovat pravidla. A spotřebu od 4,2 do 5,4 l./100 km-v zimě.
Nezáleží jaké máš auto, ale jak si vyježděný, jak znáš dokonale trasu, každou propadlinu či jak vyhazuje zatáčka atd., a jak znáš a máš v ruce své auto . I s nízkým obsahem motoru můžeš být nekorunovaný "král" situace.
Nezáleží jaké máš auto, ale jak si vyježděný, jak znáš dokonale trasu, každou propadlinu či jak vyhazuje zatáčka atd., a jak znáš a máš v ruce své auto . I s nízkým obsahem motoru můžeš být nekorunovaný "král" situace.
No to je pěkný počtení pro majitele těchto aut.Také jsem jedním spokojeným majitelem.Mám ,ale najeto jen 30 000km a občas si říkám jak dlouho asi vydrží?Co ti za tu dobu nájezdu museli vyměnit(náprava,motor,převodovka,ostatní).Dej vědět ať víme co nás postupem času čeká.Měj se ať jezdí pokud možno dál .Čauky.
Fiat Linea 1.3Mjet
-
- Začátečník
Ve 110 000 km, v záruce, první závada.
Prasklo mi lanko k řadící páce. Ale možná jsem k tomu přispěl i já svým extra rychlým přeřazováním. Ve 138 000 km, ještě v záruce, odešla spojka a nešel mi zařadit 4 rychl. stupeň. Oprava převodovky zdarma, spojka za peníze. Jezdil jsem 3 týdny stylem 3-5. Spotřeba se zvedla o 0,2 l./100 km. Od té doby nic. Ten pravidelný servis každých 30 000 km ve Fiatu na tom má určitě podíl. Takže jsem na servisu každých 4-5 měsíců. Za tu dobu těch 30 natočim
Prasklo mi lanko k řadící páce. Ale možná jsem k tomu přispěl i já svým extra rychlým přeřazováním. Ve 138 000 km, ještě v záruce, odešla spojka a nešel mi zařadit 4 rychl. stupeň. Oprava převodovky zdarma, spojka za peníze. Jezdil jsem 3 týdny stylem 3-5. Spotřeba se zvedla o 0,2 l./100 km. Od té doby nic. Ten pravidelný servis každých 30 000 km ve Fiatu na tom má určitě podíl. Takže jsem na servisu každých 4-5 měsíců. Za tu dobu těch 30 natočim