Plastové podběhy zadních kol

Tlumiče, pružiny, kola, pneumatiky, brzdy, řízení

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

no vychazim z vlastni zkusenosti mi meli doma jedno uplne z prvnich punt (188) ktery se zacali u nas prodavat a vzadu to plastovy podbehy melo stejne tak kamarad jehoz rodice si objednavali ve stejnou dobu jak to nase a taktez vzadu podbehy meli.
TEN KRYT č.6 mam namysli tohle je zadni podběh ve predni casti kola nebylo nikdy nic.
Nase dalsi punto o tri roky pozdeji uz ty podbehy vzadu (kryty podle Eper) nemelo z linky.
Viva slevy u fiatu aneb jak vam prodat auto co nejvice odrbane o veci ktery nejsou hned videt.
Reklama

Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Plecháč Tony »

Oli píše:no vychazim z vlastni zkusenosti mi meli doma jedno uplne z prvnich punt (188) ktery se zacali u nas prodavat a vzadu to plastovy podbehy melo stejne tak kamarad jehoz rodice si objednavali ve stejnou dobu jak to nase a taktez vzadu podbehy meli.
TEN KRYT č.6 mam namysli tohle je zadni podběh ve predni casti kola nebylo nikdy nic.
Nase dalsi punto o tri roky pozdeji uz ty podbehy vzadu (kryty podle Eper) nemelo z linky.
Viva slevy u fiatu aneb jak vam prodat auto co nejvice odrbane o veci ktery nejsou hned videt.
188ky holt už je měli a 187ky ne ;)
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Ale to je haluz, podla mna maju aj MK2b tie podbehy. Pozriem, kolega ma skoro cisto novu. Ja jeden podbeh momentalne nemam, bol rozmlateny a vsetok ten bordel od kolies vychadza z naraznika von popri liste...
Punto MK2 1.2 8V ELX
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

U většiny starých punt co jsem viděl tam kompletní podběhy nebyly.... Já už je tam ale mám, dneska jsem je tam šoupnul hned potom, co jsem odrezil, zamazal a zatřel blatníky ;) Vyšlo mě to asi na 470,-, což si myslim, že je hodně dobrá investice...
J.kiwi
Fiaťák

Příspěvek od J.kiwi »

Kde si je kupoval ? Kolik stály ? Jak pasují ?
Fiat Punto 5d 02, 1.2 8v, AC,ABS, 6airbag,
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

J.kiwi píše:Kde si je kupoval ? Kolik stály ? Jak pasují ?
Já jsem to koupil tady: http://e-shop.levneautodily.cz/znacka/1 ... a-nadkoli/. Asi nejlevnější co sem našel, ale jinak to mají na hodně místech. Objednal jsem to a za 2 dny to bylo doma. Pasovali parádně, jen ten pravej chvilku zlobil,ale pak vpoho. Jak prd.l na hrnec. Jen jsem tam provrtal dirky na přišroubování k nárazníku a jednu nahoře za kolem k přišroubování do karoserie...
mazi1962
Začátečník

Zadné podlatníky

Příspěvek od mazi1962 »

Ahojte Punťaci. Mohol by mi niekto hodiť foto zadných podblatníkov na Punto 1? Ja som dal na svoj univerzálny a keď idem trochu po vytlkoch alebo sedíme viacerí v aute tak mi to šúcha. Radšej by som tam dal originál. Dík A ešte niečo chceel by som dať na svojho Punťa letné pneumatiky 175/70/13. Čo poviete? :?:
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadné podlatníky

Příspěvek od peta.smolik »

Já sem si dal na zadek taky podblatníky(plastové nadkolí se to jmenuje) v ceně 200kč za kus Problém byl je tam napasovat ale mám je 3 měsíce a v pohodě a nic nedře ani s letníma a ani se zimníma kolama
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
kubito
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od kubito »

a ja sem si dycky rikal ze se to menuje plastovy podběh :D no to je jedno tak nevim co tady resis ale tak kup origo od nekoho kdo rozprodava punto a je to ne? akorat si teda nejsu jistej jestli tam nejaky jsou...
/F/I/A/T/ Punto GT run on MegaSquirt 2 Extra, Innovate LC-1 wideband, Garrett TB2810, vstřiky Delphi 440ccm, sani Simota, spojka HDS 57, vyfuk 60mm, HKS blow off valve, Walbro 255l/h, EBC, FMIC, 2XXHP

1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
rossi
Znalec

Příspěvek od rossi »

zadní plast. podběhy z výroby nejsou.Jedině dodatečně namontovat.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fénix
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Fénix »

Nadkolí :mrgreen:
Maťo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maťo »

Ja mám síce Punto 2 ale to je jedno.Ja tam mám podblatníky s POLSKA a tiež občas šúchajú ale ja som si zvykol a nevadí mi to.Mám ich tam 2 roky a ešte sa nepredrali. :D Boli lacné asi 150 Skk za jeden.Mne šúcha len praví a keď sa rozpadne tak ho vymením. :lol: :lol: :lol:
Fiat Punto 1,2 8V 5dv. r.2002
Fiat Multipla 1,6 16V r.2001
johny_punto_sporting
Fiaťák

Re:

Příspěvek od johny_punto_sporting »

Arrow79 píše:MK2 ma podblatnik vzadu len do polovice. Zadna polovica je zakryta. Osobne neodporucam kupovat neoriginal polske, lebo nepasuju, dostava sa do nich bordel od prednych koliest.

Ja som mal jeden deravy, kupil som original vo fiate a som spokojny.
Rovnako som kupil polske repliky a visia v garazi, lebo sa nedaju (a to mi verte) nijako dopasovat aby pod ne nekzdalo bordel dovnutra
Punto mk2 dark grey metalic
1.2 16V edition sound
another
Fiaťák

Re: Plastové podběhy zadních kol

Příspěvek od another »

Koupil jsem tito plastové podběhy a nějak se s nimi zatím peru.
ObrázekObrázek
Nenafotila by mi nějaká dobrá duše upevnění plastových podběhů na mk1?
Na foru jsem našel jen tento návod na dvojkové Punto.
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... dkol%C3%AD
Fiat Punto 60 SX, r.v. 1997, 3dv., French Exports
http://another.rajce.idnes.cz/Punto
skybar
Zkušenej Fiaťák

Re: Plastové podběhy zadních kol

Příspěvek od skybar »

Pomôže len čierny silikon ja som to tak dopasoval,alebo to zahoď sú to riadne šmejdy!
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
Odpovědět

Zpět na „Punto - podvozek“