nejde cd
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: nejde cd
Bezna vec. Pokud nepomuze vycisteni cocky lihem, pak koupe noveho radia bude nejlepsi volba.
Vyčistit čočku laseru. A pokud to nepomůže tak už nic. Oprava se nevyplatí
tak skusim cistiace cd a uvidim co sa stane ...dam vediet...diky
Cistici CD je na houby. Musis to rozdelat. a Isopropylem nebo lihem ocistit.stilo 481 píše:tak skusim cistiace cd a uvidim co sa stane ...dam vediet...diky
no v mojom stile ked vypnem motor a vytiahnem kluce tak mi zacne brutalne dlho rapcat mechanika alebo co je to dost neprijemne, tak som hned vratil do pouzivania fmmodulator, a po minulorocnej dovolenke ked som si na streche prevazal cln tak som odlomil antenu, zavadu som odstranil ale od tej doby mam slabi signal na radiu, a lezie mi to pekne na city
FIAT STILO MW 1,8 16V
motoCvok: to rachtání způsobuje nějaký doběhový kontakt posuvníku laseru. Nebo jak mi to říkal chlapík z http://www.autoradiaservis.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud si dobře pamatuju, opravit se to dá, ale je to dost drahé. Nákup origo rádia s MP3 (z eBay.it za 130 EUR) jsem vyhodnotil jako výhodnější. I než nákup běžného 1DIN autorádia, kde se musíš furt vobsírat s panelem...
FM modulátor se mi hrubě neosvědčil.
Pokud si dobře pamatuju, opravit se to dá, ale je to dost drahé. Nákup origo rádia s MP3 (z eBay.it za 130 EUR) jsem vyhodnotil jako výhodnější. I než nákup běžného 1DIN autorádia, kde se musíš furt vobsírat s panelem...
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Takže 50eur ktore som zaplatil za cd radio su v ...kejml píše:motoCvok: to rachtání způsobuje nějaký doběhový kontakt posuvníku laseru. Nebo jak mi to říkal chlapík z http://www.autoradiaservis.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
nevadi takze do zoznamu si pripisujem radio, uz tu mam
xenony, parkovaci senzor a radio potesi cloveka
cez Ebay nemam skusenosti nakupovat sice mam konto ale nakup som nerealizoval
FIAT STILO MW 1,8 16V