Odkodovanie radia
Moderátor: peta.smolik
Odkodovanie radia
Kupil som z druhej ruky original radio CD do stila. Ked som ho namontoval, tak pyta kodu, ktoru neviem. Da sa s tym nieco robit? To povodne slo automaticky bez kody aj ked bola baterka odpojena, tak ma pri kupe druheho radia ani nenapadlo, ze tam je nejaka koda. Kontakt na dotycneho co som od neho kupil radio som vymazal s computra, takze asi budem musiet zhanat druhe radio.
- Reklama
Re: Odkodovanie radia
http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=17637" onclick="window.open(this.href);return false;
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Nemozem to otvorit tie programy pise ze je tam nejaky virus. nevies co s tym?
Ak ti to ide nemohol by si mi tu kodu prosim ta pozriet, vyrobne cislo je M011327
Ak ti to ide nemohol by si mi tu kodu prosim ta pozriet, vyrobne cislo je M011327
Mělo by to být 3996
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Honda Civic 8G 1.8
Dik, idem ho namontovat a skusit.
Super, koda sedi. Este raz dik konecene mam poriadnu muziku v aute.
Není zač
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Honda Civic 8G 1.8
vale46 píše:Nemozem to otvorit tie programy pise ze je tam nejaky virus. nevies co s tym?
Žádný vir tam není,to bude jen poplašeny antivir nemáš náhodou avast?Sám jsem ten program umisťoval na edisk 07. 10. 2007 takže je tam už dost dlouho a nikdo si zatím nestěžoval.Pro kontrolu jsem ho stáhl a nod 32 nepíše nic.Dám ho i sem jestli bude i tady zájem.
- Přílohy
-
- FIAT_serial_number.zip
- program na odkódování rádia
- (199.09 KiB) Staženo 128 x
Na jednom PC mám AVG a křičí, že je to trojský kůň, na druhém nod32 a ten ho toleruje.ekr1 píše:vale46 píše:Nemozem to otvorit tie programy pise ze je tam nejaky virus. nevies co s tym?
Žádný vir tam není,to bude jen poplašeny antivir nemáš náhodou avast?Sám jsem ten program umisťoval na edisk 07. 10. 2007 takže je tam už dost dlouho a nikdo si zatím nestěžoval.Pro kontrolu jsem ho stáhl a nod 32 nepíše nic.Dám ho i sem jestli bude i tady zájem.
Ja mam v pocitaci AVG volnu verziu, tak asi preto ma upozornuje na toho trojana a nestalo sa to iba teraz.
Přesně tak.vale46 píše:Ja mam v pocitaci AVG volnu verziu, tak asi preto ma upozornuje na toho trojana a nestalo sa to iba teraz.
ahoj chci se zeptat , jak jsem vymenoval baterku a pak jsem nastartoval a radio pome chtelo heslo a nevim kde ho zjistit predchozi majitel ho uz nevi a nevim co s tim .. Vyrobni cislo radia je BP 1430Y7549420. mam auto Fiat sporting 1.2 16V. dekuju moc za pomoc