MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - netSo!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - netSo!
netSensk1škoda, ale po tom čo si s ním užil sa Ti ani nečudujem, čo bude miesto Punta?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Netso
Videl som ako si ho drzal na nete,coze si sa rozhodol predat ho?Kvoli tym roznym problemam s nim po kupe,ved si ho zacal davat hned do kopy,alebo stratil si potym nato vsetko chut?Skoda lebo mal si ho kratko a dalsia vec je ze kupil si ho nieco pod 3000E tusim si pisal,a na nete si mal cenu 2000E dost nizku oproti kupe a to este nehovorim otom co si don vrazil ako opravy a novy lak.Mohol si chlapcom dat nejaky kontakt na toto forum aspon kedze na vychode robime zrazy punt,a ked vravis ze su z Kosic tak mozno by sa k nam pridali a by sme ho aj uvideli ,tiez ma zaujima co planujes..tak nech dalsi plan je uspokojivy
Videl som ako si ho drzal na nete,coze si sa rozhodol predat ho?Kvoli tym roznym problemam s nim po kupe,ved si ho zacal davat hned do kopy,alebo stratil si potym nato vsetko chut?Skoda lebo mal si ho kratko a dalsia vec je ze kupil si ho nieco pod 3000E tusim si pisal,a na nete si mal cenu 2000E dost nizku oproti kupe a to este nehovorim otom co si don vrazil ako opravy a novy lak.Mohol si chlapcom dat nejaky kontakt na toto forum aspon kedze na vychode robime zrazy punt,a ked vravis ze su z Kosic tak mozno by sa k nam pridali a by sme ho aj uvideli ,tiez ma zaujima co planujes..tak nech dalsi plan je uspokojivy
netSo netSo,dojal si ma stymi slovami ,no nevadi,kazdy ma narok na vymenu auticka,tak len dufam ze kupis nieco,co ti bude robit aj radost,nie len trapenie.Vela stastia a ukaz sa potom,co si si zadovazil
HGT
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vdaka chlapi , no muselo ist do sveta a urcite je dovod aj ten ze sa mi tolko veci dialo okolo toho auta ze uz moc na mna , uplne som stratil chut nato ... hej pustil som ho za 2000e , prerobil som nanom hodne vela ale co uz , teraz mam uplne ine priority ako ked som riesil kupu toho auta ...
dalsie auto ? no priznam sa ze to bude asi najskor octavia combi 1.9 TDI 81kw elegance alebo L&K , potrebujem vacsie auto a aj do buducnosti uz .
hiss kupil ho 18r chalos a hovoril som o tomto fore tak myslim ze to tu navstivy ...
dalsie auto ? no priznam sa ze to bude asi najskor octavia combi 1.9 TDI 81kw elegance alebo L&K , potrebujem vacsie auto a aj do buducnosti uz .
hiss kupil ho 18r chalos a hovoril som o tomto fore tak myslim ze to tu navstivy ...
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ajaj, ty ceny klesaj
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ved to je dobre ,budu lacnejsie nahradne diely aspon :ˇ)Zetes píše:ajaj, ty ceny klesaj
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - netSo! SOLD!
jasne ,otomm nepochybujem ,ak bude daka eksn dam ti vcas vedietnetSensk1 píše:tak dami a pani , upol som sem posledne aktualne fotky z mojich uprav a zitia s HGTckom .
Dnes rano prisli borci z vychodu a odviezli si auticko spet tam odkial som ho doviezol ja ...
Tymto sa asi aj lucim ale urco budem sledovat dalej toto forum a dufam ze budem pozvany na kazdu klubovu akciu aj ked pridem uz s inym autom .
tak tu je moje posledne video , ktore som spravil s HGTckom ..
http://www.youtube.com/watch?v=BDAuPc7HnwY" onclick="window.open(this.href);return false;
vsetkym Vam tu prajem vela stastnych km a nech auticka posluchaju ...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak este nieco prispejem , podelim sa svami o novy prirastok v "garazi"
cize Chevrolet CRUZE vo vybave LS+ , motorizacia 1.6 16v 83kw , najazdene 20tkm , kupene od znameho , auto ma rok a bolo jazdene liberec vs ba , zaruka je tam 4 roky ale tak dufam ze vsetko bude posluchat .
plany do buducna su skromne :
Folie
Hudba
LPG
pridavam aj par foto ...
cize Chevrolet CRUZE vo vybave LS+ , motorizacia 1.6 16v 83kw , najazdene 20tkm , kupene od znameho , auto ma rok a bolo jazdene liberec vs ba , zaruka je tam 4 roky ale tak dufam ze vsetko bude posluchat .
plany do buducna su skromne :
Folie
Hudba
LPG
pridavam aj par foto ...
- Přílohy
-
- DSC00151.JPG (170.55 KiB) Zobrazeno 2953 x
-
- DSC00154.JPG (162.32 KiB) Zobrazeno 2953 x
-
- DSC00156.JPG (149.16 KiB) Zobrazeno 2953 x
Punto má tedy lepší palubovku
Jakou?Fénix píše:Punto má tedy lepší palubovku
Tahle vypadá jak z Dacie.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dik mafi , sak bude stretko dakde dojdem urco kuknut a ukazat ...
hosi to stou daciou a palubovkou , no co nato , neviem aku ma dacia palubovku ale ked si do tohoto sadnem tak nemam nic proti
hosi to stou daciou a palubovkou , no co nato , neviem aku ma dacia palubovku ale ked si do tohoto sadnem tak nemam nic proti
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
netSensk1
Pekne,len az nechapem a krutim hlavou aka zmena,v akom zmysle? ze nedavno si mal punto na sport.styl myslim upravy a take ako mnohy iny mladici,a odrazu takato vymena ze velky elegant styl,a upravy len decentne v plane ako folie atd,ale nemam nic proti,je to pekne auto,pekny dizajn ma neni take obycajne ako mnohe ine,ale odlisne..nech sluzi,potom kludne piskni ak daco nove
Pekne,len az nechapem a krutim hlavou aka zmena,v akom zmysle? ze nedavno si mal punto na sport.styl myslim upravy a take ako mnohy iny mladici,a odrazu takato vymena ze velky elegant styl,a upravy len decentne v plane ako folie atd,ale nemam nic proti,je to pekne auto,pekny dizajn ma neni take obycajne ako mnohe ine,ale odlisne..nech sluzi,potom kludne piskni ak daco nove
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vzdy lepsie jak fabia , Netso dobre si kupil ,krasny interier ,super volant a dobra volba na ten motor ,som rad ze si nekupil traktor TDI