Nebyl nahodou dneska nekdo ve Velkem Mezirici s MK1, zluty se znackou 3M4 a myslim ze 9284 ale to si nejsem jistej... fotku nemam nejakej tuning tam byl
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
ja potkavam obcas v Brne rano po ceste stejnou cestou do prace jedno MK1 rekla bych ze sporting se Zlinskou spz a s klučinou se vzdycky zdravime. ale nevim kd oto je....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
eNman píše:Kto parkuvana v NITRE pri Hypermarkete Tesco svoje Punto GT ?
To by inak aj mna zaujímalo, koho to je GTčko. Ale asi neni majitel tu na fore tak sa to nedozvieme
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
eNman tak to ti asi moc neporadím ja ked niečo zhánam tak väčšinou pohladam cez net nejake auta na ND alebo kupujem nove ale to väčšinou iba spotrebák.
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Toti píše:eNman tak to ti asi moc neporadím ja ked niečo zhánam tak väčšinou pohladam cez net nejake auta na ND alebo kupujem nove ale to väčšinou iba spotrebák.
Nepoznas niekoho, kto by vedel opravy elektriku v Punte ? Som uz zufali, raz tam nieco skratlo a odtedy mi blbnu svetla
dnes v Brně u Campus squere mě potěšili týpci z bílého Punta - zapurkuju já,.. vystoupím a slyším jen : hele a ono že prej kolega a ono je to kolegyně potěšilo mě, že se jeste stale najdou punto fans. takhle me uz dlouho nikd onepotesil a dokonce i fesne punto ze by v zacatcich ?
Přílohy
Fotografie664.jpg (126.15 KiB) Zobrazeno 2718 x
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ten co si u nás v obchode kupoval včera to aditivum a potěšil mě slovy ve shrnutí " nemáte punto červeny a nejste Katy z fiat fora a mate ještě srazy na Rozkoši? " .... ukaž se
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz