Dobrý den, při výměně žárovky potkávacího světla na straně řidiče, jsem omylem vymontoval motorek
sklonu světel. Po jeho zpětné instalaci mi světlo svítí vysoko. Prosím, kde jsem udělal chybu?
Jde o Punto r.v.2005
Děkuji
motorek sklonu světel
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
Re: motorek sklonu světel
zrejme ti zeleny čudlik nezaskočil do svetla a vytlacil ho dohora.
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Děkuji, nepřišel jsem, kde má ten čudlík zapadnout.Proti čudlíku ve světle je jen prizma.
...alebo si dal naopak ziarovku, zaskocila dobre?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Dnes při dešti jsem se na to díval a je pravdou, že motorek není fixován se světlem. Než tedy sundám
světlo, poraďte prosím, kde má zelená kulička motorku zapadnout? Proti motorku je ve světlometu prizmátko a žádný zámek nevidím. Děkuji
světlo, poraďte prosím, kde má zelená kulička motorku zapadnout? Proti motorku je ve světlometu prizmátko a žádný zámek nevidím. Děkuji
Ona ta tyčinka s kuličkou se tam musí jakoby "zaháknout". Jde to do té drážky, jaks napsal rybiny. Buď zhora, nebo zespodu. Když si odděláš ten plastový kryt a sáhneš dovnitř, tak při tom nasazení uchop celou parabolu a pomož si druhou rukou. Jak na to příjdeš, tak je to jednoduché. Uvidíš.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Velmi děkuji Graunovi.
Dnes přestalo pršet, tak jsem se do toho dal, Na vozidle to dlouho nešlo, tak jsem sundal celý světlomet.
Snažil jsem to navlíkat shora i dole, dlouho to nešlo.Najednou to tam bylo,ani nevím jak.
Ještě jednou děkuji všem, kteří se mi snažili pomoci
Dnes přestalo pršet, tak jsem se do toho dal, Na vozidle to dlouho nešlo, tak jsem sundal celý světlomet.
Snažil jsem to navlíkat shora i dole, dlouho to nešlo.Najednou to tam bylo,ani nevím jak.
Ještě jednou děkuji všem, kteří se mi snažili pomoci
Menim stare svetla povodne za GT a ked v tych GT svetlach nefunguje motorcek svetiel da sa prehodit z jednych na druhe?
Black WidoW MK1 1.2 SX 60 44Kw daily car
S14a In progress
S14a In progress