SHANE54 píše:okay zacina sa tu nejaky flame a to nechceme... mrzi ma kus tvoj ton, snad si to tak nemyslel.
jasne vsak mozne je vsetko asi tvoja bezporuchovost bude tym vyssim rocnikom. Drzim ti palce aby si nikdy nemal problem s autoklimou.
a je mozne ze moji znami si asi umyselne pokazili svoje klimy aby mi mohli ukazat, ako im nefunguju.... Ja len posuvam, co som videl.
Ozaj ked si uz taky "vsetko videl, vsetko vie" ako sa rozobera plast na kufrovych dverach? pls napis SS
Ostatnym sa za vyvolavanie paniky ospravedlnujem....
"vsetko videl, vsetko vie" to je dobreeeee len mam asi uz 5 fiata vis mam to uz trosicku ocekovane a ver tomu ze ked mas fiata vyrobeneho v strede tyzdna tak mas pokoj ... vsetko v pohode len je pre mna taky blby pocit ked nieko stale pise ze sa volaco pokazi a nepojde to,neda sa to.. Fuu ja som optimista jak hovado ,vsetko je v pohodke netrapim sa prkotinami a ked sa nieco pokazi tak to riesim a nerobim paniku predtym..Dont worry be happy
Zadne 5dvere klasika povylupuj zaslepky ,vymontuj vsetky srobiky a vytrhni tu umelinu jak bolavy zub, ako ked davas dolu tapacir z hociktorych dveri no problem..Jediny problem su tie cudliky ktore sa lúbia poulamovat ale ja to neriesim kupil som si v motototechne este ked som mal Bravu a Mareu cely sacok tychto blbosti a ulomeny jednoducho vymenim...
Tak tuto slovnu Battle uzavrieme
Ked som ta urazil sorrac ,nemyslel som to tak som taka povaha
Tak nech nam to jazdi