mam dojem, ze ked konecne Puntitko (1,1 40kw) dosiahne rychlost 80km/h sa jemne roztrasie.Je to skor take divne vybrovanie.Da sa to aj spoznat na prevodovej pačke Co to asi zposobuje?
To asi jak který Punto... To moje jede jak vítr i přes 80 To jsou normální provozní vibrace...
U takhle starýho a poměrně opotřebovanýho Punta je to normální jev prostě se trochu klepe šaltpáka Je to mnoho důvodů ale je to normálním opotřebením
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
tedy se nemam ceho obavat? Sarpak me ani tak nerozciluje, spis ta vybrace celeho auta, a to sem tlumice, cepy a predni ramena menil asi tak pred rocem...i kdyz jak asi vsichni dobre vyme ze silnice v Praze jsou tankodromi...pitomi kaminkovi cesticky...
Mozno tresknem blbost ale kolesa su dobre vyvazene. Nieco podobne robilo na tatkovom Punte Mk1 ale iba pri 60tke. Tak sa dali gumy prevazit a prestalo to.
oldoss píše:Mozno tresknem blbost ale kolesa su dobre vyvazene. Nieco podobne robilo na tatkovom Punte Mk1 ale iba pri 60tke. Tak sa dali gumy prevazit a prestalo to.
Napadaju ma vsetky moznosti ale tak nad tymto som nerozmyslal...predne boli vyvazovane ale zadne uz dlho nie...a tiez to robila iba v urcitej rychlosti...od 80 mozno po 90 to vybruje a potom je to uz ako tak v poriadku...som sa obaval ze to je nejaka chyba v motore...