Ahojky, právě jsem tě viděla v Hoškovicích na sprintu, je to tak? 11.9.2010.... Počasí se vydařilo a mě se mezi vámi moc líbilo i když jsem neměla možnost závodu, protože jsem po operaci kolene..Abarth píše:Jmenuji se Luboš alias Abarth, v dubnu 2006 jsem začal pálit páté gumy tedy oslavíl jsem "40" let. Jsem rodák z České Lípy. Pracuji jako technik v jedné velké dopravní zahr. firmě. Na Ritmu dělám společně se svým synem Lubošem, který se učí na automechanika. Současné je naše již druhé v pořadí. První jsem koupil v roce 2004 a byl to model 130TC Abarth. Ve stejném roce jsem ho prodal. Stará láska nerezaví a tak jsem v listopadu 2005 koupil další, ale model 125TC Abarth.
Ve svém životě jsem vystřídal už asi 30 aut...z toho ...nejméně 13 Fiatů..Fiat 600, 600D,1100D, 125, 126, 127 MkII, 127 MKIII, 128, Zastava, Ritmo 130TC, Ritmo 125TC, u některých i dva kusy .-)
Současné auto:
Fiat Ritmo 125TC Abarth r.v. 1984. Auto kompletně rozebráno a provádím GO a úpravy pro sprint a možná i vrchy...vše jen pro radost a aby se syn něco naučil .-) Motor dělal jeden profík a tak jsem zvědav jak to"poletí"....Barva...bílá a rychlé pruhy
moje stránky
http://sweb.cz/abarth.lubos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |